• JohnLee

Mam hloupej dotaz…nevim presne co je to vakl.Pritulka ma 3 mesice nove kolo,a kdyz zablokuji predni kolo brzdou a hybu s nim dopredu a dozadu tak se vidlice hybe. Korunka s vnitrnima nohama je pevna a vnejsi nohy s prednim kolem se celkem neprijemne hybou. Tak bych rad vedel,jestli je toto vakl a jestli to ma cenu jit reklamovat. Vidlice to je RST Capa T4 tusim…dekuji za odpovedi…

0 0
    • Brouk_Pytlik  

když ti to v tom řízení při předozadnim pohybu se za?atou brzdou křupe, cvaká nebo mlaská, je to vakl. Nejlepší je to ale zkusit natočit přední kolo na 90 stupňů od osy a zkusit to. Taky pokud to dělá drnčivý zvuky když zvedneš trochu přední kolo a pustíš na zem tak je to vakl :-)

0 0
      • JohnLee  

Jen me zarazilo,ze se to v tech vnejsich nohach tak moc hybe…jeste jedna vec…semtam,kdyz nadzvedne kolo pri jizde z obrubniku,tak se ozve zvuk,jako kdyby narazil kov o kov ( spodek vnitrnich noh narazi do vrsku vnejsich?) ,nejdriv jsem myslel ze ma hlavovy slozeni uvolnene,ale po garance se ji to ozyva znovu…bohuzel tu zkousku 90°jsem uz nestihl provest…priste…:)

0 0
        • mosquito  

ten „zpetny naraz“ neni vakl ale technicka nemoc levnych vidli .. proste se to pero zmackne a pak to prudce vystreli – takze s timhle na reklamaci nepochodis, pokud se hybou nohy a vydavaji pazvuky tak to uz je jina

0 0
    • Pytlik  

Nema povoleny dotazeni lozisek v prednim kole?

0 0
      • JohnLee  

To jsem nezkousel,ale zkusil jsem test,jak ho tu nekdo kdysi popisoval,vrazim prst mezi podkovu a vnitrni nohy a podle toho poznam jestli je ten pohyb ve vidli nebo ne…bohuzel tam je…takze jsem zvedavej jak ji dlouho budou reklamovat…:(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.