• ddreamon

    „Cykliste nam zacinaji stoupat smerem nahoru…“ (to je prekvapko, ze ne smerem dolu)… „Vypada to na problemy s prevodovkou“ (asi manualni sestikvalt) „Hamilton je spolupracovnik Armstronga“ (taky dobry) a dalsi a dalsi… behem par prenosu z OH jsme se dozvedeli jake to bylo pred dvaceti lety a s kym vsim se zna Svata Henke. A kdo zna Svatu Henkeho vi, ze nesnasi zenskou cyklistiku a ze je prebornik akorat na dojeni svazove pokladny. Jako bychom nemeli dost lidi, kteri o soucasne profesionalni cyklistice neco vedi. Docela se tesim az bude Kment komentovat biky a na to prekvapko kdo tam bude s nim. To bude asi uplnej kabaret, protoze pred dvaceti lety MTB jaksi nebylo. Ale mozna si nevsim ze je rozdil mezi XC a cyklokrosem a dozvime se neco o hromadne autovrazde notorika Simunka a jeho stryci Milosovi. Uz se tesim.

    0 0
    • aku  

      :))))) povedene

      0 0
    •  

      no ja koukal cca 45? min na ty silničáře, ten závod cca 270 km (všem dotčeným se omlouvám za neznalost) no a docela sem nemohl, prej no to bude asi asi asi, vono to v tom chumlu neni poznat… kdyby radši držel hubu

      0 0
      • jimmy63  

        já u toho usnul,ale teď mě mrzí že sem neslyšel tuhle hlášku-ta nemá chybu:))!!

        0 0
    • biker007  

      zlatej Bakalar:) a to sme na nej pri giru a tour nadavali.. ted jsem rad za eurosport a bakalare.

      0 0
      • Rampage  

        Bakalář je fakt třída jen málo lidí ví o cyklistice víc než on. Například dneska mu během přenosu vypadl obraz, ostatní komentátoři by to zabalili, ale on představoval postupně všechny jezdce… I když už mě taky občas nebaví poslouchat furt dokola kolik cyklisté přečerpají krve, že Simoni jezdí na modelu Six 13 atd.

        0 0
      • blick  

        Taky radši přepínám na Eurosport, ale i Bakalář má někdy úlety. Viz při časovce vezl Julich nebo Hamilton (teď nevím kdo z nich) camelbak a Bakalář při pohledu na hrb na zádech prohlásil, že si cyklisté kvůli aerodynamice vypodloží i záda..... :o).....je fakt, že „hrbol“ na zádech efektně navazoval na kapkovitou přilbu

        0 0
        • blick  

          A ještě jeden na Kmenta.., když Julich odhazoval vysílačku: Kmentův komentář: …„copak totam s tím chlapec dělá, asi mu nejde vysílačka, má špatný signál a bude ji opravovat“… super za jízdy na čas si vyndá nářadíčko z torny a než dojede na první mezičas, tak ji má rozebranou…:o)))

          0 0
          • Gatier  

            Tyler Hamilton zahadzoval vysielacku…

            0 0
          •  

            no tak tohle nemá chybu :))))) hele ale apsoň je u toho zábava ne?

            0 0
        • ph  

          camela jich vezlo vic, ulrich, mozna taky rogers.

          0 0
          • Thorn  

            na www.camelbak.com hovorili, ze camela mal (na ich velky udiv) julich – islo o uz 2 roky (kvoli malemu zaujmu) nevyrabany model na casovky, ktory si julich „odlozil“, pricom samotny camelbak o tom nevedel… mozno niekto mal vak od inej firmy.

            http://www.camelbak.com/rec/news.cfm?…

            0 0
            • ph  

              jo, jestli to byl camelbak nebo neco jineho je tezko rict, meli je pod dresem.

              0 0
              • blick  

                Tutově měl Julich a Ulrich Camelbak, podle hadičky a koncovky (cucáku nebo jak to nazvat) to bylo poznat.

                0 0
    • Pitrz  

      Bakalař cyklistické tématice rozumí, začátky neměl taky nejlepší ale momentálně je třída. měl jsem možnost sledovat celý průběh tour de france na eurosportu a byl fantastický.

      0 0
      • enjoy  

        umi donekonecna kecat,ale to umi vic lidi.zkus se nekdy podivat jak tem holcinam jede bez zastaveni huba v poradu rychla vyhra na prime(ne ze bych to nekomu doporucoval).co si tak pamatuju z tour 03,tak tam kolikrat kecal takovy hovadiny ze jsem toho uz mel dost a prestal me bavit.jsem si taky myslel ze je borec,ale potomhle mi doslo ze to ma jenom vycteny.ale nerikam ze tu je snad nekdo lepsi nez on,bohuzel.

        0 0
        • websky.cz  

          no kecat furt dokola beze smyslu to co na prime asi neni obzvlast kumst :))))

          „Kdo odhalí jaké slovo se v těchto sedmi písmenech nalézá může vyhrát krásných pětačtyřicet tisíc. Čekáme na sedmatřicátého volajícího který mi poví jaké slovo vidí na obrazovce. Zatím nemám nemám volajícího vyhraje kráásných čtyřicet pět tisíc když řekne slovo které potřebuji znát. Asi každý to máte na ruce tiká to a pokud víte co to je neváhejte zavolat volejte klidně z více telefonů naráz ovšem jen ten 37. volající vyhraje garantovaná částka jsou tři tisíce ale vyhrát může kráásných čtyřicet pět tisíc to je kráásná výhra nemyslíte stačí mít trochu štěstí a nebudete mít jen štěstí ale i kráásných čtyřicet pět tisíc nebo v nejhorším garantované tři tisíce které vyhrajete viděli jste někdy ty peníze mam tady tisícovky pětistovky pětitisícovky dohromady kráásných čtyřicet pět tisíc korun které můžete vyhrát pokud zavoláte co vidíte na obrazovce.“

          0 0
      • Smazaný účet  

        Když už chci sledovat tdf na eurosportu, vykouknu z okna a sešteluju satelit. Anglickej komentář, to je teprv náhul informací. Ale oni maj víc možností, přepínaj na svoje lidi v doprovodnejch vozech atd.

        0 0
    • LUKAS  

      jo, svata pravda…ale aspon jeho „hlasky“ zpestri pomerne nudne zavody, ne? :-)) ..na ten MTB zavod se uz tesim, to si i natocim na viiiideo, ten komentar stoji za to! :-)))

      0 0
    • Volf  

      Já na rozdíl od tebe jsem rád, že vůbec nějaká cyklistika v televizi je a žádnej komentátor mi to nemůže zkazit. Chce to trochu odolnosti.

      0 0
    • ROpa  

      No chlapi vidim ze to nielen u nas ale aj u vas stoji za velke prd… Pred par dnami sme tiez z tatkom pozerali cyklistiku na olympe a mysleli sme ze rozbijeme TV lebo to co ten dement pustal boli totalne nezmysly.

      0 0
      • ph  

        jo, jo, nepoznal, ze problemy s radiem ma hamilton, nevedel, ze uz tri roky a dva tymy neni u us postal. na druhou stranu si myslim, ze se snazil a i popel na hlavu si sypal. ono komentovat jednou cyklistiku a pak yachting a hazenou neni zadna sranda. ale ty poznamky co ma by si po sobe cist mel ;-)

        0 0
    • náčelník  

      Včera prohlásil o nějakém závodníku na dráze asi toto: „Vypadá to, že je to exot, ale chyba lávky, on vyhrál závod světového poháru.“ :)

      0 0
    • Smazaný účet  

      Tak mtb má prý spolukomentovat Jan Slavíček a Ilona Bublová, píšou na mtbs. Tak ho snad usměrní. :o)

      0 0
      • MARIN  

        jen aby je vubec pustil ke slovu, doufam ze eurosport to bude davat taky

        0 0
    • xo  

      pozeral som XC na CT2, lebo STV2 bolo ako bez zvuku(ale sa nedivim, ked je tam na vsetko len jeden komentator) a Kment bol super, nemam mu co vycitat(akurat keby furt netocil „predstavenie jednej herecky“

      0 0
      • cegyna  

        taky jsem se dival, ale tak super komentovani mi to teda rozhodne neprislo… Nebyla to zadna hruza, zadny super hlasky, ale ze by byl moc orientovany se rici neda…

        0 0
        • xo  

          aspon poznal nasho Kondisa a Barenyiho

          0 0
        • tjuren  

          Aspon jsem se znovu dozvedel ze mountain bike vznikl v californii :) Na Bakalare ale nema, ten jeste predstira ze tomu rozumi a plete se do fysiologie a dietologie se znalostma ze zakladni skoly. To muze tem co tomu uveri jeste ublizit. Neco na zpusob dr.Renaty Dlouhe co pise do Vela. To jak odsoudila pivo ji nikdy nezapomenu. Uf, to sem si ulevil. Jinak Cego ahoj

          0 0
      • MARIN  

        ten jeho komentar byl hroznej,desne me s… s tim jeho portaveneim ve svetovem RANKINGU. Kde tohle proboha slysel¨?

        0 0
        • Smazaný účet  

          Cha, mtb vznikl jako adrenalinový sport kalifornských mladíků a proto se závodníkům dávají přezdívky, jak je v extrémních sportech zvykem… Jasně, vrcholové xc je těžce, ale opravdu těžce adrenalinový sport… :o)) Filip Meirhage (?) se po pozitivní testu na epo omluvil a vzdal reprezentace… no, nevzdal se tak nějak všeho? :o)) Ale jinak mi přišlo že se rači nepouští moc do detailů, jakoby věděl že nic neví a bál se plácat blboosti…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.