• camel

    Zdarec, myslíte, že pokud bych je jeste sehnal, vyplatí se za ně dát kolem 4 tis. nebo lepší využít nynějsích slev a koupit 525 pod 3 tis nebo hayesy hfx-9 XC kolem 3,5 tis.? Jeste jeden dotaz…vyplatí se koupit hayes hfx-9 HD proti XC co se týče brzdného účinku? Je tam rozdíl cca 100g ve váze, cena cca 200 Kč, ale je to 8", takze by to mělo líp brzdit…? Díky všem za odpověď

    0 0
    • Witr  

      Ja bych radsi priplatil a sel bych do tech 555. Chvili jsem s nima jezdil a brzdej solidne. Jedinej problem je s nastavovanim, kdyz mas novy desticky tak je to hardcore nastavit aby necinkali. Koukni se na www.mtbr.com tam toho najdes vic.

      Vitek

      0 0
    • pitelboy  

      Ja bych sel do tech 525 a v pripade HAYES do predu 8" kotouc a do zadu staci 6"

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Co se tyka vetsiho brzdneho ucinku u HD je to o cca 30%. Dalsi + je i lepsi chlazeni.

      0 0
    • goofy  

      Rozhoduji se taky mezi shimanem a Haysem, ale mezi 555 a HFX-9 HD. A fakt nevim… u hayesu je plus vetshi kotouc, ale zase jsem slyshel o spouste problemech s nima… u 555 bych asi musel investovat i do vetshiho adapteru. Nevite nekdo jak jsou na tom v poravnani brzdne sily a davkovatelnosti tyto dve brzdy??? Nebo by jste doporucili nejakou jinou brzdu kolem 4000kc???

      0 0
      • goofy  

        u 555 bych asi musel investovat i do vetshiho kotouce a adapteru – oprava :-)

        0 0
    • X-biker  

      O tech hayesech sem slysel ze sou s nima problemy. V cene neni adapter! No mam deore 555 160mm a myslim ze jeste neni zajete a od zacatku si nemuzu stezovat. Chod lehounky na jeden prst. Paka naprosto super. Serizeni? Chvilka hrani se setinkama aby byl kotouc uprostred a desticky neskrtaj ani necinkaj a to s tim skacu. Brzdi fakt krute. taky sem o tech hayesach uvazoval. lakaj me ty 20cm kotouce ale zas nechcu mit problemy. Pry utika olej a dily sou pekne drahy a cekacky taky pry nejsou nejkratsi. Shimano servisuje kde kdo a vetsinu si udelam doma. I ta 525 je pry dobra. Ja davam hlas pro deore.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.