• coolboy

    Je tu nekdo kdo jel Rusavskou 50ku? (14.8.) napiste mi svoje dojmy a nazory! Nevite kde sehnat vysledky???

    0 0
    • j.santa  

      Vysledky jsem zatim nikde neobjevil, ani na oficialnich strankach zavodu nic neni (www.zadax.net/50ka). V cili sice byly vysledky, ale jen prvnich 100 a navic v nich bylo prehazene poradi. Trat byla docela pekna, akorat nemuselo prset. Taky si mohli odpoustit ty kilometrove vyjezdy a sjezdy po sutrech. Pokud jde o pripravu zavodu, tak vse bylo vyborne. Po cele trati bylo znaceni a ve vsech dulezitych odbockach vzdy nekdo byl, takze zabloudit bylo snad nemozne. Byl to muj prvni zavod, ale rozhodne ne posledni. Ze zavodu jsem byl proste nadsen. PS: me nadseni opadlo, kdyz jsem dojel domu a vrhl jsem se do opravy kola..... skoda za par tisic korun :-(

      0 0
    • Otto  

      Se značením bych to řekl tak…týpci tam postávali, brzdy mě nebrzdily, řval sem na ně kam mám jet a uráčili ukázat směr, až když jsem do nich málem vrazil. Občerstovačka dobrá, vyvinutá slečna v černém na občerstvovačce taktéž. Ten déš? byl …no poněkud vytrvalý a nepříjemný. Co se mi krajně nelíbilo, byl poslední úsek před cílem – jakési schody mezi chatama.Tam to bylo o hubu, slyšel jsem , že si tam kdosi zlomil nohu, mohlo to být označené. Umytí kola to byla kapitola sama pro sebe, asi budu muset měnit bovdeny. Jinak dobrá akce, s pár mouchama

      0 0
      • j.santa  

        S tim umytim kola mas pravdu, na to jsem zapomnel. Jedine kde se dalo umyt byl mozna bazen. Ono tech zraneni tam bylo vic, pri sjezdu z Tesaku si tam jeden zlomil klicni kost. Ja nevim, ale mne vsichni ukazovali, kam mam jet a navic jsem to mel projete predem, takze v tomto jsem problem nemel. A ty posledni schody zas tak strasne nebyly … ja zavrel oci … a pustil to(stejne mi nebrzdily kola). Jak jsem jiz rikal, byl to muj prvni zavod a nemuzu srovnavat, ale taky jsem ani vic necekal za 120Kc.

        0 0
        • Otto  

          Umývání kol tam bylo, ale bylo to tak 300 metrů daleko dolů a do leva kousek do kopečka – hadice, stojany, fronta nebyla. Stejně sem to pak umýval ještě doma hodinu, pak to den schlo, a další hodinu jsem to čistíl a olejovál.A furt to blbě řadí dolů. S těma schodam…taky tak, byl jsem rozjetý, ani jsem nesahal na brzdu.

          0 0
          • TinkTink  

            jak byly ty schody vysoky? :)

            Sem se tam nedostal, protoze teplo postele mi bylo prednejsi nez zavody :o)…nak se mi nechtelo jet 20km tam…zavody…20km zpatky :)…takze vecer jsem vyjel a zmoknul taky :o)))

            0 0
            • Otto  

              Mluvíš mi z duše, chtěl jsem jet na kole ze Zlína, a vzhledem ke vstávání(moc se mi nechtělo) tak jsme to vzali na Ruasavu autem. Moc vysoké nebyly, tak 3– 4 schodky z kočičích hlav(jak torzo z nějakých starych hradních schodů) Ten první byl tak 30 číselvysoký. Problém byl v tom, že to bylo dost nečekané a vlhké, ani jsem nestihl přechytnout na brzdu.Stiskoun ze všech sil řídítka, natáhnout se do zadu…dojížděl jsem kousíček po předním kole.

              0 0
              • TinkTink  

                njn…ja nejsem moc ochotnej vstavat takhle brzo…autem se mi nechtelo…proste me na prvni rocniky zavodu nejak nic moc netahne…pristi rok to ale zkusim :)…

                0 0
          • bajker  

            Já jsem si žádných shodu nevšiml kde byly? Jinak sebe a kolo jsem umýval 2hod a musel vyměnit zadní bovden na šaltru. Organizace dobrá, značení slabší ,ale kde bylo slabší, tak stáli pořadatelé takže taky OK Projížděl jsem si to ve středu takže… Trasa by se v Hostýnkách dala najít lepší, ale to by těch úrazů bylo asi víc. Až na počasí jsem byl příjemně překvapen.

            0 0
            • coolboy  

              Myslim si ze trasa byla v ramci moznosti dobra. Ony Hostynky sou maly na to aby se tam vesel dalsi maraton a pritom nekopiroval Drasala!

              0 0
    • j.santa  

      uz tam jsou vysledky http://www.zadax.net/…edky_in.html

      0 0
    • grafik  

      Jedete nekdo letos? Nemate nahodou mapu s profilem z lonska?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.