Sport arsenal velkoobjemova brasna - ako uchytit aby sa neposuvalo??

4 nepřečtené
  • bolek

Ahoj,

mam tasky od SportArsenalu ktore sa uchytavaju hackami hore na nosic. Super napad od vyrobcu, akurat ze keby to otestoval tak by zistil ze taska sice nevypadne, no pri strmom zjazde sa sucha po rame nosica dolu dolu podla gravitacie… co je dost pruser, lebo zachvilu zistis ze nemozes pedalovat.

Nechce sa mi verit, ze by vyrobca tak renomovaneho produktu tuto muchu nemal vychytanu, neviete niekto ako to mam korektne uchytit aby sa to neposuvalo horedole po rame nosica?

0 0
    • Cyril  

Otázkou je co máš za nosič. Mám nosič i tašky od Sport arsenalu a není žádný problém. Na nosiči jsou dva příčníky a háčky zapadají přesně mezi ně takže pohyb brašen po nosiči není možný. Řešení se nabízí dvě 1) zbastlení nějakých improvizovaných zarážek a když to nepomůže tak 2) nový nosič.

0 0
      • bolek  

ahoj, dik za radu. inak si myslim ze vyrobca by mal robit system ktory fici aj na inych nosicoch nez vlastnych… ale ja mam prave sportarsenal, iba ten jednoduchy obycajny typ (neviem oznacenie, to ich ciselne znacenie nezvladam ako by clovek nemal dost PINov ktore si treba pamatat) … a aky typ mas ty, nech si kupim ten spravny??

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.