• paww

Mám zase dotaz. Mám na svém kole tuhle vidlu. Naježděno je na ní asi 4000km. Protože jsem před tím měl krosové kolo s pevnou vidlicí, tak mi tahle odpružená připadala jako úplně skvělá (pocity neznalého začátečníka). Postupem času, ale člověk zvyšuje nároky a mě se zdá už hodně měkká a taky mě dost rozčiluje, že nereaguje na štelovací šroub zdvihu (kolega cyklista mi řekl, že je to u této cenové relace normální). Dá se s tím něco dělat nebo to mám dojezdit a vyměnit za nějakou lepší?

0 0
    • Seppy  

Jo to by me taky zajimalo jestli s tim de neco delat, mam ji a sem s ni teda dost nespokojenej , cukavej chod mi vadi dost hodne, zadna plinulost, propruzim v pohode az dolu coz mi taky vadi zvlast u skoku, (no u ceho jinyho), je to proste vidle na pi**, stelovani mi ale de, i kdyz bych radsi mel bez moznosti nastaveni zdvihu pac se to pak vic kurvi kdyz je v ty vidli „vic technologie“ …

0 0
      • paww  

mě chodí celkem plynule, ale je fakt že je měkká a chodí při kde čem skoro na doraz. Hlavně při sjezdech to není moc příjemný, protože tě to háže přes rohy. …a to nejsem žádná velká váha, když se pořádně najím tak 70kg

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.