Maximálka po velkém vypětí...

12 nepřečtených
  • McBlacky

    dotaz na zkušenější racery co trénujou s tepákem

    Nějak jsem se nechal na závodě Manitou železné hory strnout a drtil první hodinu a něco okolo 180–190 tepů (maximálku mám 201) samozřejmě že jsem se zbytek závodu šest a něco hodin pěkně trápil :-( zvláštní ale bylo že jsem v neděli na vyjíždce a ani v pondělí nedosáhl víc jak 165 TF. Co bych měl v takovém případě dodat do organismu a jak postupovat v dalším tréninku? Včera jsem byl zase jezdit a už to vypadalo docela ok, přesto jsem nedal víc jak 186 TF. Je možný, že by byl organismus tak hloubkově unaven? nebo je to někde jinde? dík za odpověd

    0 0
    • pavlicek  

      Podívej se třeba sem. http://ivelo.cz/…uze/show.php?…

      0 0
      • McBlacky  

        dík to docela sedí -nemám letos víc jak 4000km-, taky mi to ty dva dny potom do kopce jelo dost přesto že budík ukazal flákačku… jen jsem měl strach abych se nějak neprasil.

        0 0
    • Beeda  

      Cau Blacky, 10 tepu pod maximalkou na maratonu je husty:-), navic v pomeru k tve relativne vysoke tepovce… Druhej den jsi me dat vytocni nohou na ne zkouset kam az se dostanes…pak mozna i den volna a teprve pak dat dalsi trenink… Rozhodne ale neni smyslem trennku jezdit na maxilaky… B.

      0 0
      • Beeda  

        Uz pisu jako pepa z depa:-) sorry za preklepy…b.

        0 0
      • McBlacky  

        ne já netrénuju v podstatě jezdím jen na vyjíždky a občas koukám na tepák :-) já se nesnažil jet ty dny potom na max, ale prostě když vim jak mi to v jakym kopci tepe a pak vidim něco jinýho, nějak jsem to nechápal

        …to vim taky že takhle jezdit, zvláš? na závodě 115km/2850převýšení je blbost, ale co mám dělat jinýho když jedu s Ječnákem :-)

        0 0
        • Beeda  

          Tadu je pak kazda rada draha:-)) jooo mozna jezdit s Fousem, ale z toho se ted stava drsna ziletka tak pozor, az prijde voholenej je zle!!!!

          Jinak ason 20 min davej „lehci“ tempo at se nastartuje paleni tuku, na ktery bys to mel maraton odject…dit predjizdet prepaly jezdce je dobry ne:-)) B.

          0 0
          • fousac  

            teda takhle sproste me tu pomlouvat… :)

            jenze ze me bude ziletkar asi tak jako z Luky drsna chrtacka… :)

            to McBlacky: kolik si toho vecer po zavode dal??? :)

            0 0
    • PetrV  

      Taky bych kouknul na ranni klidovou frekvenci (pokud ji sledujes). Jestli sla nahoru tak jsi to asi prepisknul a lepsi bude dat pauzu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.