WTB Nano Raptor 2.0 x Michelin Cross country Xcomp

28 nepřečtených
  • paww

    jaký máte názor popřípadě zkušenosti s těmato pláštěma.

    0 0
    • J.A.V.  

      Vozím NanoRaptor 1.85 kevlar a spokojenost naprostá – lehký, rychlý a přitom dobře sedí a drží stopu. Navíc i celkem dost vydrží – ty aktuální mají najeto přes 3000 a zatím pohoda. Michelny mám akorát na silničce takže bohužel nemůžu srovnat, ale předtím sem vozil Panracer Speedblaster a Fire, Hutchinson Aligator a nějaký Kendy a ty WTBčka sou fakt zatím nejlepší co jsem jezdil.

      0 0
    • aku  

      POdle me je Nanoraptor semislick ⇒ pouziti. Mam ho ve velikosti 2.0 a na asfaltu, zpevnena cesta jsem s nim byl etremne spokojeny. Do terenu je treba vzit v uvahu, ze diky tvaru vzorku se v hustsim bahne chova ja bagr na bahno, v mokrem lese se rychle zanese a nepomuze pri zaberu. Ale na suchu je to rychly dabel.

      0 0
      • J.A.V.  

        Já myslím, že narozdíl od klasických semislicků jako je třeba Trilobit od Rubeny ten Nanoraptor přece jen víc podrží i v terénu. Jinak souhlas.

        0 0
        • filipes  

          Ted jsem stridal Trilobity a Nanoraptory a Trilobit vyhral na plny care. Nanoraptory jsou sice mnohem pohodlnejsi (2.0 versus 1.9 trilobit) a dlouho vydrzi, ale jsou zaludny – furt pohoda a pak bez varovani smyk a drzka. Navic nedrzej na sutrech (naopak oproti trilobitum) na sterku super. Trilobity jsou rychlejsi, ale hlavne citelnejsi a predikovatelnejsi, je proste citit kdy uz chce do smyku.

          0 0
        • Yann  

          Taky souhlas, na blate to fakt nejde – vorek se rychle zanese.

          0 0
      • paww  

        díky za všechny názory. Zhruba to odpovídá mím zkušenostem. Toho Michelina asi nikdo moc nejezdí, co??? …přitom u Svorady mi říkali, že se bere dost a je dobrej.

        0 0
        • enjoy  

          bere se protoze je levnej.vzorek sice vydrzi dlouho,ale mne po nejakym tisici kilometru zacal hrozne defektit.ti co jezdi se mnou potvrdi.

          0 0
          • paww  

            tak to jsi mě moc nepotěšil. Jestli se bude chovat stejně tak pomaže na předek nebo do skříně. Máš ale pravdu, že za tu cenu vypadá dost slušně.

            0 0
            • McBlacky  

              nevim jestli je to jasný, ale Enjoy myslel Nanoraptora, to je fakt děs, co vyjíždka to defekt a přitom ho vozil na šutr… Jinak k těm Michelinům, ta laciná verze (okolo 400kč) se prej drolí vzorek… Stejně nevim co řešíš, když je na trhu Racing Ralf, kterej je za stejný prachy a o třídu lepší :-)

              0 0
              • mastihuba  

                a co měl za verzi? Objel jsem na drátu Nanoraptor 2,0 Krkonoše i Drtiče bez jedinýho defektu. Na Drtiči mě celkem zarazilo kolik lidí hned v prvnim sjezdu mělo defekt. Jak tady jednou kdosi uvedl „defekt je z 90% chyba jezdce“

                0 0
                • enjoy  

                  mluvim o tomtez,proste ten levnej:-).s tou chybou jezdce nevim,od ty doby co vozim plaste a ne slupky jsem mel za 700km jeden defekt a to o trn.to ovsem opravdu byla chyba jezdce,protoze jsem si ho mel vsimnout a vyhnout se.

                  0 0
                  • mastihuba  

                    co jezdiš včil?

                    0 0
                    • enjoy  

                      ted nouzove vzadu Z-max a vepredu velociraptor.o­boji 2.1

                      0 0
                      • mastihuba  

                        Právě ten Z max sem sundal a dal nanoraptor. Je to poloviční dřina. Sice na úkor brždění, občas podklouzne, ale začínám si na něj cca po 1000km zvykat. :)))

                        0 0
              • paww  

                na toho Nanoraptora si nemužu stěžovat, mám na něm 1000km a bez defektu a to jsem ho moc nešetřil. Jenom jak bylo v květnu a červnu to podělaný počasí tak v tom blátě hlavně do kopce nestíhal. Ale jak už jsem psal na to asi není stavěnej. Spíš mě zajímal ten Michelin, jestli jsem nekoupil nějaký regálový zboží. :o)) Toho Ralfa někde omrknu.

                0 0
              • dave lister  

                taky to nechápu, mám Nanoraptor 2.0 v drátu, dost přes 1.000 km a bez defektu. teď na krušnohorskym maratonu jsem potkával spoustu lidí s defektem a já bohudík nic. co se jízdních vlastností týče, tak nadšenej nejsem, ale zvykám si… a ta životnost… vzorek ne a ne zmizet.

                0 0
        • Jester  

          Já toho Michelina mam a je to vyborny plast. Za ty penize. Mam ho vzadu, najeto pres 2000km bez defektu, vzorek je porad jeste v pohode. Vyborne drzi a ma maly valivy odpor. Ale nevim jak v bahne – bahno nemam rad, ale dle vzorku bych rekl, ze na tom bude lepe nez Nanoraptor. Doporucuji. Ale Nanoraptor jsem nejezdil.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.