• Vóca

Zdravím všechny! Přítelkyně se doslechla, že se vyrábějí takzvaná dámská sedla a zeptala se mě zda by takové dámské sedlo neušetřilo její pozadí od občasného bolení. Snažil jsem se jí vysvětlit, že problém většinou nebývá v sedle, ale v najetých kilometrech a málem se urazila :-) Máte s dámským sedlem někdo(zejména dámy) zkušenosti a můžete mi doporučit třeba nějaké modely? A má to vůbec cenu takové sedlo pořizovat? Ve stávajících příspěvcích jsem si něco našel, ale od tématu dámské sedlo se to spíš zvrtlo k cyklokalhotám.

0 0
    • Luka  

Heh, tak najetymi kilometry muzes argumentovat komu chcesh, ja tvrdim, ze Fizik je fizik. Po authoru s gelem pry superpohodlnem me polelo pozadi tak, ze chtit po me sednout si druhy den na bajk bylo muceni. Mekkost neni vyhra. Ted mam sedylko, jako prkno tvrdy, spravne tvarovany, trocha twintechu to jisti a titan v lyzinach a jejeje, to je zradlo! Uz nikdy jinak!

0 2
    • MartinXC  

Selle Italia – Flite TransAm Lady

0 0
    • Man  

moja manzelka ma presne take iste sedlo ako ja – Fizik Nisene CP3 a tvrdi, ze je vyborne. Neviem, ale co bude robit, ked zisti, ze sa vyrabaju aj zenske sedla. Ved poznas zeny…:-)))

0 0
      • Eila  

nisene je vyborne ale vitesse je primo zenseke a je jeste lepsi, ale loni bylo jen zenske a letos je unisex, oboje moc dobre, ale zkusit sehnet to lonske, i kdyz uz je asi pozde

1 0
    • Matts.  

http://www.testbox.sk/bicykel/ Ženám doporučujem tento druh. Veľmi si ho pochvaľujú

0 0
    • pavelsacha  

Ahoj, zkus sedlo PELL'S LADY – speciálně tvořené sedlo pro ženy – je kratší.Mohu poslat foto. Přítelkyně měla stejný problém a tenhle model to vyřešil.Zakoupeno na www.s-shop.cz za 690Kč.Zatím si neztěžuje, sama říká, že je pohodlné.

0 0
    • tigermoth  

Oprášíme vlákno – prosím dámy o sdílení jakýchkoli zkušeností se sportovně laděnými sedly, co se dají aktuálně sehnat. Přítelkyně potřebuje něco lepšího, než současný nouzový měkký polštář, co začne po 40 km tlačit kam nemá. Už se zaměřuje spíš výkonnostně – trail a kratší maraton.

Vzdálenost sedacích kostí je 130 mm.

Jde mi o to, na co se zaměřit primárně, ať se dá jít po konkrétních modelech až budeme testovat.

0 0
    • SavaH  

Ahoj, za me jedine Selle Italia Diva. vozim na vsech kolech. Nevsimam si rypavych komentaru, ze na silnicku nepatri. Fizik nisene za me neni spatny, ale na Divu nema.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.