• ericio

Mam radenie, prešmykač a prehadzovač Deore. Keď mam re?az na malom pastorku, ukazovateľ na radení mam vľavo. Keď prehadzujem na vačšie kolečká – ukazovateľ mi smeruje napravo. Takisto sa chová aj na radení pre prešmykovač – čiže opačne. Je to správne, alebo je to chybné nastavené. Tak to mám od nákupu bicykla.

0 0
    • Pepazdepa  

Čím vyšší pastorek, tím nižší číslo.. Jinak to není k ničemu.. já se na to nikdy nedívám..

0 0
      • Žanek  

Na ukazatelích Deore žádná čísla nejsou;

0 0
        • Pepazdepa  

ano to je možné. já mám Aceru, ale mrknu na kolegovo „železo“ co tam teda má Deore.. A´t je tam třeba nakreslenej čert, je to přece jedno..

0 0
    • Thorn  

:-)))) a co je na tom zvlastne? ved to je cisto vec dohody a definicie… navyse ten ukazovatel sa riadi tahom lanka, takze to proste naopak nepojde, neda sa to „nastavit“.

0 0
    • Orbis  

Je to uplně správně když máš přaehazku na nejmenšim pastorku, tak je ukazatel uplně v levo, a když máš nejmenší převodník, tak je uplně v pravo. Takhle je to u norm. přehazovačky(u tvo jí Deore) když bys Měl XT nebo XTR, tak je to na přehazovačce obráceně kvůli inverzní pružině.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.