• Pip

Ahoj, mel bych dotaz. Mam nove kolo cca 4 mesice. Na nem plaste Bontranger Jones AC, 2,1. Najezdeno 550, prevazne les, sotolina, silnice minimalne. Nyni jsem s hruzou objevil drobne (avsak dost huste) prasklinky po stranach obou plastu. Sjete jsou minimalne a na podhustenych jsem nejezdil. Je to normalni? Nebo mam trvat na reklamaci? Mam strach, abych nehodil tygra, kdyz to nekdy trosku pustim z kopce. Dik za vsechny info.

0 0
    • dalimil  

chtělo by to fotku,ale prasklinky mám na pláštích taky.

0 0
      • Pip  

S fotkou bude trosku problem, stale nejsem digitalni. :-(( Praskliny jsou pouze po stranach (ale po cele vysce plaste), jinak je plast ok. Jsou cca 8–10 mm dlouhe, velmi uzke ale vyskytuji se celkem huste. Fuj, ted jsem se vycerpal. :-)))

0 0
        • dalimil  

hmm,tak to těžko říct,já tam ty prasklinky mám taky,ale bez obrázku…

0 0
    • tom@s  

pokud tě to uklidní, jezdím na 9 let starých pláštích (?uk?uk) :))) nenašel bych místo bez prasklin

0 0
      • CipisekX  

Fajn. Kdyz prdnou a preziju to (uz ze zasady padam na hlavu), dam ti vedet. Asi to moc sleduju. Dik za nazory.

0 0
    • igor  

mozno to je vekom tych plastov, mne to spravili Micheliny po 1 1/2 roku…asi tie tvoje su starsieho data

0 0
      • Pip  

Nevim, mozna jim to kolo lezelo dlouho na prodejne. Ok, neresim to.

0 0
    • Return  

Popraskane boky plastu nesignalizuji, ze se plast zacina rozpadavat, na pevnost to nema vliv (ta je dana temer vyhradne kordem). Nektere plaste mi skoro nepraskaly ( IRC Mythos, Notos) a nektere jsou po nekolika mesicich hnusne popraskane (Michelin Widgriper). Spise se nemohu zbavit pocitu, ze stejne znacky plastu se v posledni dobe stale rychleji sjizdeji.

0 0
    • ravel  

Moje hutchinson alligator zacala mit po par mesicich praskliny vsude. Vypada to taky hnusne…

P.

0 0
    • Kohout  

Podobně zpuchřelé jsem viděl modré Rubeny (saurus?), byly staré tak 2 měsíce. Asi vada materiálu. Normálné to teda neni.

0 0
    • Fido Mrlasek  

Mě takhle popraskaly Wildgripery ..... stály celý jmění a za 3 mesíce se neudělaly prasklinky, ale přímo praskliny. Takový, že se mi vyvalila duše ven. Cool, ne? S reklamací se mnou vyjebali, že sem na nich neměl jezdit bez vzduchu. Sem snad trotl?

0 0
      • markus  

taky semnou vyjebali při reklamaci,schwal­be,po 2měsících mi začala vylézat tkanina a začal se párat,řekli mi že jezdím na podhuštěných,přitom jsem si měřil tlak a dal jsem tam maximální tlak co je napsaný na plášti

0 0
        • Fido Mrlasek  

No jasný – typycký žvásty. Já dělám reklamačního technika, ale v jinym oboru než jsou kola a když se čovek naučí s lidma vyjebávat tak to jde jak na drátkách. Ale chápu, že se lidi rozčilujou, když jim tvrdíš něco o čem oni vědí že neni pravda...... :-))

0 0
    • Paja  

S kolem jsem pred lety koupil panaracer fire xc, po 1–2letech (si presne nepamatuju) mely na bocich takovy malinky prasklinky v gume (ne do podkladu) jak popisujes, bez problemu jsem je dojezdil, boky vydrzely. Leda ze by se zacaly napr. nejak vydouvat apod. pak bych neriskoval, ale tohohle bych se nebal.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.