• jaradal

Zdar. Nemáte náhodou někdo doma rozbité CATEYE Tomo nebo i jiný typ s obdobným rozložením kontaktů. Pokud možno i s kabeláží (stačí ta patice bez čidla). Za patici jsem připraven se revanšovat dle dohody.

Potřebuju jak tacháč, tak i tu patku. Díky za nabídku. J.

0 0
    • jaradal  

Fakt se vám to doma nikomu neválí???

0 0
      • Ekscel  

Vykašli se na to a kup si nový. Tomo stojí zhruba pětistovku a novější modely cateye taky tak. Nebo je to možná „znamení“, že bys měl popřemýšlet o změně značky computeru :-)

0 0
        • jaradal  

Zřejmě z mého příspěvku není úplně jasný, že sháním tu patici s kabelem za jiným účelem než je náhrada rozbitého kusu. Svoje TOMO mám od roku 1995 a pořád maká o 105! Je to fakt držák! V žádném případě nebudu značku měnit, abych si musel drátovat tacháč k řídítkům gumičkama… BLE!

Prostě to mám na takový hokus-pokus a nechci vyhazovat prachy za novou originál kabeláž. To? vše.

0 0
    • Mamut  

Mam. Posla elektronika, samotna krabicka je setrne rozbrata, kabelaz je ok. Ale o 4 hodiny padam z Prahy, takze si na to pockas asi 5 tyzdnov (teda ak si z P)

0 0
      • jaradal  

Ajajaj…!!! Tak tomu se říká Pešek! Nedokázal bys zařídit předání pomocí prostředníka? Případně pošli tel. Ozvu se Ti. Díky

0 0
        • TOMM  

Zustal mi nefunkcni TOMO a dve kabelaze – obe v poradku. Je to k dispozici, pokud mas jeste zajem.

0 0
          • jaradal  

jasně, že mám zájem! Pošli kontakt SMS na 724 21 99 26. Ozvu se Ti a domluvíme se co a jak.

Díky za nabídku!

0 0
    • Jogador  

mrkni na www.cyklobazar.cz tam je nkdo prodával za 200,– celofunkční

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.