přechod z klipsen na nášlapy!?Rada.

26 nepřečtených
  • Jako dlouholetý zastánce klipsen jsem se po nálehání (posměškům) mých kámošu rozhodl pro přechod na nášlapný pedály.Sice pár příspěvků jsem pročetl, takže boty chci turistický(asi něco od Spešlu,nebo doporučíte něco jinýho pohodlnýho s pevnou podrážkou?),protože občas z kola slezu a udělám si rád prohlídku okolí(zámek,hrad,vyh­lídky atd.)Ale potřebuju poradit s výběrem pedálů, jesli bez, nebo s ohrádkou a jaký jsou výhody-nevýhody a typ.Dík za rady,zkušenosti a názory.Ahoj.

0 0
    •  

zalistuj diskuzema o Adidas El Moro… ve vyprodejnim prazskym skladu adidasu za litr

0 0
      •  

Bohužel,mám nějaký širší nohy a EL Moro jsou mi moc úzký.

0 0
        • misj  

mě byly široký všechny, tak jsem si koupil El Moro Mid o pul cisla vetsi, zaplat panbuh ze aspon adidas umi pul cisla.

0 0
      • Rolei  

A kde ten sklad je?

0 0
        • misj  

ja vim o dvou Outlet store jeden je v praze na zahradnim meste a druhy v hatich ve freeportu

0 0
          • Rolei  

Adresu na ten v Praze náhodou nemáš? :-)

0 0
            •  

ja vim akorat priblizne… je to na Praze 10, nekde kousek od redakce Cykloservisu, ta ulice se jmenuje Žirovnická… tam už to určitě najdeš, jsou tam cedule

0 0
    • Palo TT  

A nieco o pedaloch z archivu: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

0 0
    • McBlacky  

mrkni i na diadory, řekl bych, že jejich turistický vypadaj rozumně a maj pevnější podrážku než ty od Shi.

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • Pavlos  

Vcera sem namontoval na kolo svoje prvni naslapyM520. Na boty shimano M038 sem hodil kufry a skousel jezdit pred domem. Je to celkem prca jenom cekam kdy zapomenu vystoupit a vybulim se nekde. Dneska bych se chtel projet trosku vic tak uvidime:)

0 0
      •  

Dej vědět,jak jsi dopad a jaký máš z toho pocity, a? se dovim co mě čeká a nemine.Ahoj.

0 0
        • Otto  

Když jsem to před rokem zkoušel, strach jsem měl veliký, a jak jsem pak zjistil, tak zbytečný.Dnes si to bez nich neumim představit.

0 0
    • websky.cz  

crank bros egg beater :) myslim, ze pro zacatecnika vic nez idealni a nejen pro nej nedavno jsem poridil a super http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?…

0 0
      • Otto  

malinká nevýhoda je že na 520 se dá v sandálech na koupaliště dojet skoro v pohodě, na Eggsech nikolif.

0 0
        • websky.cz  

nedela mi problem i na kpupak si vzit tretry, ale jet par metru se da i bez nich

0 0
    • senožrout  

Znáte někdo stránku Adidasu s EL-Morama? Mají ty stránky samej fotbal a košíkovou ale cyklistický věci tam najít nemohu. Jinak jestli co jsem zahlíd jsou El-Mora tak letošní mají lepší podrážku (nevyřezává se) a maj i secháš ke tkaničkám.

0 0
    • gersa  

Kdo jednou vyzkousi naslapky uz nikdy nechce jinak… (Tedy u XC a silnicek… dovedu si predstavit, ze to na nejake blbinky na kole muze byt spis na skodu). Ted na ne zrovna lamu mladou…

Vzdy jsem mel spis zavodni typ MTB treter a nijak me to v chozeni po zamcich neomezovalo, takze bych spis zohlednoval jiny pozadavky, nez chozeni

Pedaly s ohradkou bych kupoval jen v pripade, ze na kole budu jezdit casto jen v keckach, ale pokud se da v tretrach normalne chodit, neni treba si kupovat ohradku

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.