• Thapsus

    Dá se koupit náhradní vložka do cyklistických kra?asů? Po půl roce se mi nějak srazila,kra?asy sou ještě dobrý,kdyby nestála moc,šel bych do ní.

    0 0
    • Air  

      ptal jsem se po obchodech, ale pry ciste samotna vlozka ne. Urcite se ale daji koupit cyklotrenky jako spodni pradlo s vlozkou. Treba takovy dela Moira, trenky jsou z dobryho materialu – DUO (trosku teplejsi), ale ta vlozka neni nic moc, i kdyz pokud nejsi narocnej, vystaci to. Ta cena je ale asi 700,–, jedine ze bys na sebe nasoukal S-ko, tak ho maj ve vyprodeji na moira.cz za kilco!

      Jeste jsem si vzpomnel ze to dela Dexter (byvaly G-sport) a to podstatne levneji – okolo 400, tak muzes zkusit tyhle. Mozna to dela jeste i 2F, ale nevim to jiste.

      0 0
    • ravo  

      http://www.dexter.g-sport.cz/shop.php?… jsou za 510. Nevím, jaká ta vložka je, ale horší než v Moiře snad ani být nemůže…

      0 0
      • Uža  

        Mozna je to blbost, ale napadlo me… Zkus zavolat nejakemu malemu vyrobci cykloobleceni a zeptat se, jestli by ti do starych kratasu nevsili novou vlozku? Treba to udelaji levneji nez spodary s vlozkou.

        0 0
        • Brouk_Pytlik  

          Jednou sem si nechal od kalaše poslat 2 vložky samotný a poslali mi je uplně v pohodě. Nechal sem si to pak doma našít a je to fajn. Ale je to na druhou stranu trochu na prd, protože sem nesehnal tu pružnou nit. Klasickou to taky dtží, ale musí se dávat při oblíkání a slíkání bacha.

          0 0
      • Smazaný účet  

        G-sport mam pocit si dělá vlastní vložky, ne? By je mohli prodat.

        0 0
    • djano  

      Pri prezentacii fy Nyna (dovozca Axon) mali vystavenu vlozku a po prezentacii ju bez problemov predali (stala asi 150,– Sk).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.