• Petr11

mam na kole rock shox judy TT 04, je to novy kolo a mam najeto ani ne 200km, jeste jsem nebyl na garancce. Po dnesni vyjizdce mi neco cvaklo ve vidli a od ty doby to tam klepe. Zjistl jsem, nevim jak je to mozny, ze je povolenej sroub dole na levy noze. Nejde ale utahnout a toci se naprazno. Nevite nekdo co s tim?doufam ze to bude jen nejaka prkotina. Diky za odpovedi

0 0
    • Mike.2  

no to nestras ja ji mam taky na skoro novym kole, neporadil byste mi nekdo, jak se do ni leze, abych to nezvrtal, znam se :)

0 0
    • Brouk_Pytlik  

jestli máš to kolo nový tag se v tom nevrtej a hurá na garančku. Vztahuje se na to záruka. Jestli do toho vlezeš a bude to na vidli poznat, tak ti nedaj nic.

0 0
    • Karaya  

Ja jsem mel Judy TT 2002 a tam sel sroub zespodu leve nohy utahnout jen s povolenou pruzinou – tedy vysroubovanou horni zatkou.. Jinak se do vnitrni nohy nechytl a naprazdno se protacel.. Tak to zkus takhle, ale jestli mas navrchu plastovy zatky, tak to na nich nabeton pujde poznat ze jsi byl vevnitr..

0 0
      • Petr11  

ty plastovy zatky tam jsou-ty se normalne vysroubujou?Zda se mi ten plast pomerne mekej(zatim jsem to rads nezkousel)

0 0
        • Karaya  

Jo, normalne se vysroubujou, delal jsem to normalne klicem a ted jsem se dival, ze to na nich neni zas tak moc poznat.. Oni ale nejsou z vyroby nejak extra zatazeny, a ani ja jsem je zpatky neutahoval na krev…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.