• TomTomason

Tak už jej mám objednaný. Ve čtvrtek má dorazit. Kolo je stejné výbavou jako model roku 2014. Pořád jsem nemohl najít FULL ve výprodeji který by se mi líbil a ještě k tomu aby byl ve velikosti 17". Hledal jsem něco okolo 20000,– nejlépe do této ceny. Což se sice nepodařilo ale zato nejspíše nebudu litovat peněz navíc. Tlumič i vidlice jsou lepší značky a i komponenty jsou a vyšší třídy. Doufám že se mi za můj výběr nevysmějete.

http://www.bike-life.cz/…-3–2013/d245

0 0
    • Thomas  

Ve skutecnosti se me libil jeste vice nez na fotce. Tak pak napis jak to jezdi. Ja do predminuleho tydne jezdil od 4ever Virus SXA2 2010.

0 0
      • TomTomason  

Pokud si na tuto diskuzi vzpomenu tak napíši. Moc sem nechodím. Ale nemám z čím porovnávat, já předtím jezdil na celopevném favoritu který mám asi 15 let. Takže by to mohlo byt porovnání typu favorit vs mercedes.

0 0
      • TomTomason  

Mám najeto 12km a můžu říct že jsem spokojen. 3/4 cesty byl asfalt a ciklostezky a 1/4 polňačka a panelovka. Ani se mi nezdá že by se kolo nějak kroutilo a to mám 122kg. Jen mi pískají brzdy a přílíš nebrzdí ale to bude zřejmě tím že to není zajeto. Je také výhoda že má kónický krk vidle, což přispívá k její tuhosti.

0 0
    • Badoo  

mam sice o tridu niz 4e ale sem taky spokojeny dost :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.