• holly

    Nemáte někdo zkušenosti s tímto kolem, jakékoliv připomínky? odkaz: www.bradsky.cz/index.php?… Popřípadě i nějaké jiné tipy..kolo pro mladou slečnu, 155 cm, 10k horní hranice. Děkuji za podněty.

    0 0
    • kolda5  

      Jsem sice laik tak do toho nemuzu moc kecat aleasi ti tady kazdy rekne jak me ze do 10 000 dobre kolo nesezenes :-((

      0 0
    • lootza  

      a na jaké ježdění by to mělo být? cross do deseti tisíc, to je jen takové přibližovadlo na silnici, maximálně širší zpevněné lesní cesty a k tomu na občasné ježdění.. – tak to vyhovuje? když nikdo neví, na co to vlastně má být, tak nikdo neporadí.. jinak já osobně moc fundovaně neporadím, taky jsem začátečník :-[, jen bych se spolehla na nějakou známější značku než je ten 4ever, koukni na mtbs.cz, katalog kol 2006 a zadej klidně cenu od 10000 do 15000, vyhodí to slušné množství kol a pak zkus vybraná najít na netu, loňské modely (pokud ještě budou) budou slevněné právě tak kolem těch 10000,– .. pak to chce ještě najít prodejnu (popř. rovnou e-shop s prodejnou) kde by to šlo vyzkoušet a také bych se koukala spíše po „pánských“ rámech v malé velikosti (tak 14",15", max.16" – já mám 160cm a mám 15", ale zase horské, kros může být myslím trochu větší,chce to zkoušet a nechat si poradit v prodejně) – pánské rámy jsou pevnější a hezčí :) a hlavně kolo by měl mít člověk v adekvátní velikosti a to se pak ani s pánským rámem při sesednutí nepraští :), pozor na koupi třeba 17" nebo většího dámského rámu, tam se sice o horní rámovou trubku nepraští i osoba 155cm vysoká, ale celkově bude to kolo moc velké, k řidítkům bude daleko, sedlo bude níž než řidítka, a to se pak člověku nejede tak dobře jako na kole padnoucím..

      0 0
      • lootza  

        jo a ten 4ever pulse je koukám jen velikost 18", to je určitě velké..

        0 0
        • holly  

          Aa, právě..té velikosti jsem se bál taky. Ale určitě si nebude kupovat kolo, na kterém předtím neseděla, to je podle mě blbost. Jinak díky za snahu, taky už se v tom tu hrabu pěkne dlouho. Zaměření vyhovuje téměř přesně, ono když není jasné kdy a kolik jesště vyroste, tak vrážet víc jak deset tisíc mi přijde poměrně zbytečné.

          0 0
          • lootza  

            nojo, v takovém případě to stačí, já měla od 12 do 17 horáka amulet paloma za něco málo pod 8 tis. a úplně mi to stačilo, odešly jen levné grip shifty, nic jiného, nevydrželo až nápor zlodějů.. a to horské můžu za sebe doporučit, české okresky jsou mnohdy docela terén :) né, je-li to fakt jen na silnici a tak, atk se aspoň holka nenadře..

            0 0
      • lootza  

        jo tak pardon, koukám že jsem to trošku přepískla s těmi slevami – ono se sice výše popsaným způsobem dá najít dost slevněných kol, ale většinou jsou ve velkých velikostech, žádné 16", natož 15" jsem nenašla.. ale nehledala jsem zas moc dlouho.. chce to štěstí

        0 0
    • Lenka.05  

      Ještě zvaž, jestli je tenhle dámský rám přesně to, po čem mladá slečna touží…tenhle typ rámu měl snad opodstatnění v dobách, kdy na něm dámy jezdily v dlouhých sukních. Já bych volila sportovnější model:-) Pánové tady ti jistě poradí i co se ostrojení kola týče. Ale za deset tisíc to žádná sláva nebude. Jinak 4ever není třeba se bát. A ještě k velikosti – 18" je hrozně velký!!

      0 0
    • Rnway  

      No ja bych sel urcite do neceho jineho napr. www.bike-eshop.cz/…m-replica-24 Holcina by se za to za par let urcite stydela ;-)

      0 0
    • mr.antik  

      Pokud už slečna neporoste, doporučuju nějakého Schwinna třeba MESA G ve velikosti 15.

      0 0
      • lootza  

        no ta 15" by snad vydržela i kdyby rostla, tak do těch 165cm to půjde (taky záleží na výrobci, ne každá 15" je stejná to je jasný)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.