• Baxx

Nazdar, na svém budoucím kole budu mít CrMo vidlici.Zajímaly by mě zásadní rozdíly mezi CrMo a hliníkem, jejich výhody a nevýhody. A ještě jeden dotaz: je slopingovej rám u silniček výhodný? Předem díky za odpověď.

0 0
    • Brouk_Pytlik  

rozdíl ve vidlích bude váhovej. CrMo bude po oprejsknutí laku reznout. Výhoda slopingu na silničce je diskutabilní.

0 0
      • Siddha  

vahovej rozdil asi bude, pohodli asi bude, rovnatelnost bude, reznuti nebude, sloping jak se komu libi… mi se na silnicce libi takovej ten malej. Zdar

0 0
    • BH  

Al je podstatne tvrdsi,zalezi take na tom jak je vidle udelana, tzn. zda je rovna a nebo zahnuta. doporucuji karbonovou, je lehka a tlumi narazy jeste lepe nez Cr-Mo. Reznuti Cr-mo bych se nebal,to neni zasadni problem. Sloping na silnici vyhody: nizsi hmotnost, vetsi tuhost, snadneji najdes tu spavnou velikost (u slopingu se nabizi mene velikosti ramu). nevyhody: vypada to divne, ale clovek si zvykne.Jezdim nyni 2 roky vyrazne slopingovy ram a jsem spokojeny. Klasika me nyni pripada hrozne velka.takze sloping doporucuji.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.