• sharkcom

Máte někdo zkušenost ? Tak mě napadlo upravit tuto vidlici a přidat jí tlumení. Máte někdo stejnej nápad? Zkoušel jste to někdo?

0 0
    • hanz  

Se na to radši vykašli-za tu investici a starosti to dle mého nestojí, nehledě na to jestli to vůbec lze- letos to už dojezdi na sixovi a přez zimu našetři na jinou vidli a sixe prodej.

0 0
      • TinkTink  

Dobra rada…ja to s vidlou tedka delam stejne.. :)

0 0
        • sharkcom  

Jo máte recht. Ale já jsem děsnej koumák/štoural/ku­til. Asi si ten bazmek co se tam našroubuje a je na něm klapka vysoustružím a udělám sám. Prostě mi to nedá. A na novou vidli už taky myslím. ale… Pokukuji po RS judy XC. … a tak mi bude jěště chybět adaptér na kotouč. Páč na tom biku s Manitou není… A hlavně financ!!

0 0
          • Jogador  

Ten adaptér neni nic složitýho si vyrobit, sem si ho vyrobil sám. Teda pravda opak, z Manitou na IS

0 0
          • TinkTink  

Tak to si rovnou udelej streva do ty vidlice fungl jiny a zkus pri tom rovnou okopirovat marzocchi…budes to mit 100× jednodussi nez u Manitou :)…(je tam docela vyrazny rozdil v poctu soucastek :)) )

0 0
            • sharkcom  

Jo ale to bych musel mít možnost marzošku rozebrat a okopírovat. Ta sixka se lisí pouze 2 písty.

0 0
              • TinkTink  

Proc to kopirovat…vymysli si vlastni…ne?

0 0
                • sharkcom  

To už ze mě děláš většího bouchače než jsem…

0 0
                  • TinkTink  

tak se mrkni na web marzocchi…vyber si naky starsi levny model…ten to ma uplne jednoduchy…uprav si to pro rozmery SIXky a zkus to…fakt je to jednoduchy… :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.