Taky vam holky nesedi FIZIK VITESSE????

12 nepřečtených
  • BINY

    Vsude vychvalovany VITESSE nemusi zrovna sedet kazdemu pozadi!!!!! Souhlasite,nebo jsem tu zrovna sama????? AU,AU AU!!!!!

    0 0
    • PACE 31  

      Tak te moji tedy opravdu nesedl!Nakonec to vyresila zmena na SELLE ITALIA FLITE gel flow.Je deravy coz se mi moc nelibi ale sedlo okamzite!! Pokud nekdo chce toho FIZIKA tak je k dispozici. Toz tak.....8-)

      0 0
    • fousac  

      no sice nejsem holka, ale kdyz mi Luka pujcila svuj trpaslici bike, kde cirou nahodou ma vitesse, tak si moje prdylka jenom chrochtala blahem… :))

      ale jak uz bylo asi tisickrat psano, je to hodne individuelni..

      myslim ze hodne zalezi i na kalhotach/kra­tasech… mam nejaky obyc kratasy od g-sport a na big airu (budiz mu zeme lehka…) se sedlem noname merida to bylo v pohode.. ted kroutim kilaky na zapujcenem krosu s uplne jinym noname sedlem merida a je to des… a pritom v (prosim nekamenovat..) dzinach se to da docela dobre odjezdit… tak asi tak…

      0 0
      • Luka  

        Od ty doby co sis ho pujcil taky nehorazne praskaji lyziny, budu to muset promazat. Ale jinak: Sedlicko mi sedi a pujde i na zimaka :))

        PS: tinku, vim kde vitessko za 1200 :))) NOVY!

        0 0
        • RomanH  

          A ktery presne model ? A kde ho pripadne maji ?

          0 0
          • Luka  

            Ktery? To nejvyssi bez Titanovych lyzin… a maji ho v Praglu a jen jedno… tak chcesh-li, poshlu info mailem :)))

            0 0
        • TinkTink  

          Dik…za 1150,– si ho novy sezenu taky a tady ve Zline..(neptejte se kde, stejne to tam za to nekoupite :) )…ale ja chci naky jety za asi 600,–…pak to bude mit smysl koupit takhle…litr za todle jety sedlo je pro me blbost… :)

          0 0
      • MartinXC  

        Moje žena dostala nedávno Flite TransAm Lady a docela si ho pochvaluje – ale jen v některých kalhotech. V jiných gatích si naopak stěžuje na vložku, která se jí díky díře v sedle nešikovně vepředu vytvaruje – takže zkušenost: nejen na sedle ale na kombinaci sedlo+kalhoty opravdu hodně záleží.

        0 0
    • SELMIRA  

      ČAF baby (a pánové též)! Já vozim Ritchey WCS a to je někdy dost nepříjemný hačání, ale dyž mně se ty dámský, gelový a jiný, určitě pohodlnější sedátka prostě nelíběj… Na bahňoši ale mam nějaký no name nevzhledný sedlo a tož se vždycky divim, jak je pohodlný. :o)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.