• náčelník

Nevíte někdo, proč je tato cesta pro cyklisty stále zakázaná a zda tomu tak bude i nadále ?

0 0
    • Beeda  

Psalo, ze si ten novy povrch musi sednout, ale lesnici po tom uz davno jezdi, cili by ten zakaz mel zmizet, navic jde o to jestli je vubec pravoplatny, viz zakazy v Ces.Raji. PS: ja ten zakaz ignoruju…B.

0 0
      • náčelník  

To už jsem slyšel loni, že si to musí sednout přes zimu. Já ten zákaz minulý týden dodržel z kopce, do kopce jsem ho porušil :)

0 0
    • vinca  

Loni tvrdili,ze je to jen docasne, nez si novej povrch cesty sesedne, ale to rikali o ceste z Kralovky na Bedrichov taky, a ta si seda uz asi 3 roky :-) No ja vychazim z toho, ze profesionalni ochranari hlidaj v pracovni dobe, a amatersti jen o vikendu, tak v pracovni dny v podvecer jezdim, kde chci ( tou dobou taky nepotkas ani nohu), ale v zakazech davam chodcum a pracovnikum lesu maximalni prednost. Krome jedne hadky se skautikem na Oldrichovskym sedle jsem v Jizerkach zadny potize nemel

0 0
      • Beeda  

Ja na ty radoby ochranare fakuju, sami maj zakaz vjezdu na Marianske boudy, ale ze si tam prdel nechavaji vyvazet to jim nevadi. Pak si tam v klidu delaj ohnicky, v so/ne jdou jak partizanska garda na Protrzenou prehradu radoby neco uklizet (poslapu celou paseku). To si myslim, ze na zpevneny 3m siroky ceste jsem neskodny. B.

0 0
      • J.A.V.  

Cestu z Královky do Béďova jsem jel ve středu (23) schválně jsem se koukal a ta značka nahoře nebyla. Buď už si to sedlo a nebo to někdo urval. Jenže díky trativodům – žulové obrubníky napříč po cca 15 m. – se to moc nedá. Nebo že bych jen neuměl? :))

0 0
        • tk  

ty trativody sou nahovno, jejich protierozni ucinek je navic mizivy. ale aspon jedes pomalejc a nemuzes ochrozit pesiho vyletnika. kvuli tomu tam ten zakaz je. na erozi zpusobenou cyklisty se zakazy vetsinou pouze svadi. vubec si myslim, ze by na takovych cestach mela byt znacka omezujici rychlost nebo cedule: cykliste dejte prednost chodcum.

0 0
          • Beeda  

Stejne trativody preskakuju, jinak to je hroznej drncak:-), s tou rychlosti, holt jsou cykliste, chodci a ridic bud ohleduplni nebo naopak…Ja se snazim byt rychlej ve vyjezdu a ne nekoho sejmout v 70. Na sjezdy a rychlost mam uzavrenou trat na zavodech.. B.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse