• vasek

    Ahoj, chci si dát na předek jeden z těchto pláš?ů. Mají skoro stejnej vzorek, michelin když se otočí, tak je i na zadek.. Vozíte je někdo – jak se osvědčily? Jestli víte o jiných podobnýho charakteru, tak dejte vědět. Moc jsem toho o nich tady nenašel, ale serac na mtbreview docela chválili.

    0 0
    • McBlacky  

      serac XC je po otočení taky na zadek. jinak je v poho až na to, že ber 2,1, bude v reálu 1,9. Už jsem na něm dal v předu 2000km, skoro se nesjíždí, ale zase jsem ho z boku roztrhl (podlepil a jezdim dál). Docela jsem na něj nadával, ale po závodě 12/6 v Lounech, kde bylo bláto a jenom bláto jsem si přál ho mít i v zadu, protože držel skvěle a čistí se taky moc dobře. Je to takovej univerzál, nejslabší místo jsou velký náklony v terénu, kde absence pořádných bočních špuntů je jízdenkou do průseru. To co jsem napsal do recenzí stále platí. Na Michelina jsem koukal taky, ale váhově je na tom hůř než serac. Gary Fisher dává jetos na většinu svých kol (i ty nejdražší) seracy :-) Rada na závěr, Serac XC 2,1 na předek ano.

      0 0
      • vasek  

        Ještě takovou otázečku, kdepak se dají sehnat za dobrou cenu? (na netu) Nikde jsem jsem na ně nenarazil.

        0 0
    • Kóča Popovič  

      Potvrzuju předchozí slova. Jezdím ho na Garym F. vpředu i vzadu a jediný problém jsou větší náklony v zatáčkách, kdy má ve spojení s vyšší hmotností jezdce (jsem ted¡ nějakej tlustej) tendenci ustřelovat.

      0 0
      • vasek  

        No, budu muset tedy míň klonit. m=100kg, ale na zadek mám už vyhlídnutýho mimo 2.0

        0 0
    • m-k-1  

      Už jsem to tu několikrát psal, Michelin se mi po 200km začal drolit !!! Ale mohl to být vadnej kus, druhej držel dobře. No nic naplat, vyhodil jsem oba dva.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.