• jirik

Mam dotaz, kolega me pozadal, zda bych mu nemohl poradit s vyberem kola (krosovyho) pro nej. Je trosku tezsi vazi cca 100 kg a jeste chce vozit dite na detsky sedacce (dite + sedacka = cca 20kg). To je dohromady cca 120 Kg. Nevite o nejakym krosovym kole, ktery by ho uneslo?

0 0
    • Bodo  

ukrajina ?? :-)))

0 0
    • fousac  

na krosu asi nebude delat zadny silenosti, takze by ho melo unyst kazdy… ja sam sem na meride 8700 jezdil v sestave 97kg ja + 15kg naklad a nebyl nikdy problem… nejvic namahana je zadni naba, takze tu vybrat nejakou kvalitnejsi…

0 0
      • jirik  

Ja jsem se dival na authora a trega takovej reflex sx (az na tu vidli) se mi zdal docela dobrej. Na tu meridu nema. Jenze kdyz jsem nedavno jinymu kolegovi doporucoval meridu, tak me podeziral z neobjektivnosti (sam mam meridu a jsem s nim moooc spokojenej). Vazne nevim proc ;)

0 0
      • jirik  

Tak me napada, ze takova vaha nebude asi uplne to pravy pro odpruzenou sedlovku. Nebo se pletu?

0 0
    • davevi  

s kolem jako celkem by nemel byt s takovou vahou problem. Jen me napadlo, že by nebylo od veci dat dozadu kvalitnejsi a pevnejsi rafek a zároveň i lepší výplet.

0 0
      • jirik  

No problem uz je vyresenej kolega si koupil nakonec author reflex. Nakonec rozhodla vzdalenost servisu (tak proto ten artur :)) .

0 0
        • Pá-dlista1  

Myslis lenost ne vzdalenost :)

Prozrad nam proc jses nekdy Jirik a jindy jirik?

0 0
          • jirik  

No ja bych nerekl, ze lenost. Pokud moc na kole nejezdis a kolum moc nerozumis, tak je urcite lepsi, kdyz mas servis blizko. BTW to jsem si nevsimnul, ze jsem jednou prihlasen jako Jirik a jindy jako jirik. Asi nejaky bug fora (nebo ze by to byla vlastnost :)))

0 0
            • Pá-dlista1  

No to ale zalezi na tom, jak mas daleko servis a ne jakou znacku kola koupis (v tehle cenove kategorii). U exotictejsich kol to samozrejme je jina.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.