• hinault

co je na tom pravdy, ze nizsie modely vidiel robi pre Marzocchi Suntour?

0 0
    • kovar  

nejnizzsi modely: EXR a MZ. prej

0 0
      • Pá-dlista1  

i treba dvoukoruny. Je to celkem 8 OEM modelu. Mozna by se mohl dotycny nejdrive podivat do historie. Grrr. Asi ten napis je moc malej.

0 0
        • hinault  

hm, asi by mi to zabralo dost casu, prehrabat sa tu vo vsetkom, co sa o vidlach napisalo. ale ak mas link na diskusiu kde to uz bolo povedane, sem s nim.

0 0
          • Pá-dlista1  

napriklad: http://www.bike-forum.cz/forum/forum.php?… zabralo mi to 0,3s.

0 0
            • hinault  

keby som bol ucastnikom tej diskusie, tak ako ty, tiez by som nemal problem najst to. ale aj tak, dik.

0 0
              • Pá-dlista1  

Ja taky nevim, kde to bylo. Ja jen pouzil vyhledavani!!!!!!!! Vrele doporucuju.

0 0
                • hinault  

klucove slovo si zadal ake?

0 0
                  • Pá-dlista1  

Marzocchi Suntour presne podle tveho nadpisu :)

0 0
                    •  

to je zvlastni, kdyz tam dam dve slova, nic to nenajde

0 0
                      • hinault  

ved to. tak ako sa vyhladava, ked mas dve kluc. slova? len mi prosim neporadte, najst si to v dakej davnejsej diskusii :-)

0 0
                      • Pá-dlista1  

Zaskrtnu jen v textu a mam co jsem hledal.

0 0
                        •  

ani tak nedostanu zadnej vysledek… jeste musis pouzivat nejakou jinou fintu :-))))

0 0
                          • Pá-dlista1  

Ja sem cistej jak lilije. Zadny finty nepouzivam :) Ty dve slova se, ale musi nekde v historii vyskytovat :) Mozna i v jednom prispevku dohromady.

0 0
                            • hinault  

zobral som slova marzocchi a suntour, dal do vyhladavania ako vravis a nic. nasiel velke gulove.

0 0
                            •  

no jo, uz sem prisel na to, kde je zakopanej pes :-) sem tvoje klicovy dvojslovo zkopiroval, jenze tam zustala na konci mezera, ktera se tomu vyhledavani nelibila

0 0
                              • Pá-dlista1  

No tak slava. Ted uz vsichni umime vyhledavat a odpadne spousta zbytecnych prispevku. V nejhorsim staci ve vyhledavaci vyhledat vyhledavani :)

0 0
                              • BiSon  

Stejne je divny, ze nasel jenom dva odkazy, kdyz slova suntour a marzocchi jsou tady na foru skoro nejfrekventova­nejsi. mozna jenom shimano by to jeste trhlo :-)

0 0
                                •  

asi soucasnej vyskyt tech dvou slov najednou neni tak castej a taky ty nazvy pokazdy nekdo napise jinak

0 0
                              • hinault  

uz aj mne to funguje!!! vam radsej ani nejdem povedat v com bol problem. ale predsa :-) nie je santour ako suntour :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.