• Volf

    Nemáte někdo zkušenost s tímto složením. Manželce odešel po dvou a půl letech střed na Tactionovi a teď řeším co tam dát protože Shimano mě nepřesvědčilo ani na mým kole. Já mám Kinex / 8 000 km / a jsem spokojenej, ale v krámě mě tvrdí, že Kinex je teď špatnej a ve stejný ceně cca 350,– Kč nabízejí právě Acor tak co myslíte.

    0 0
    • Volf  

      Tak koukám, že Acor asi nikdo nemá a nezná a protože se blíží doufám krásný víkend, tak poraďte jakej jinej střed za rozumný prachy. Oni totiž v tom obchodě tvrděj, když Shimano tak alespoň za 8 stovek, aby bylo k něčemu.

      0 0
    • TinkTink  

      Hmm…Acor asi fakt nikdo z mistnich mit nebude – ja sam osobne, kdyz levny stred, ted doporucuju TOKEN – ma normalizovany loziska, takze se to da vymenit…cena 250,– je sympaticka :)

      0 0
    • Pekáček  

      Na silničce mám BB UN51 už 6 let, tam to vydrží věky. No, nejdřív jsem na biku vozil levný pouzdřený Shima, když začala jedna hučet tak jsem vyndal těsnění a ejhle – něco jako konusy. Loni jsem koupil LX osu a po 2000 km kaput, opět vyndám těsnění a uvnitř rezavá kaše. Kolo meju do kýble namáčeným koš?átkem, snad se tam dostala voda na Králi, projel jsem jen ten první brod (loni) další byly hlubší. Tak jsem zkusil Kinexky, černý, na oba biky zároveň, obě dostaly do týdne vakl a jako reklamaci mi to uznali. Zkusil jsem stříbrný a ty mi chodí dodnes bez problémů, jaká škoda že po letech hledání teď asi přejdu na ISIS :o) -kvůli klikám 180mm.

      0 0
      • lubos  

        Mam tip na ISIS stred. Nevim sice kolik vydrzi (jeste ho mam jenom kratce) ale cena a vaha je mooc sympaticka. Pazzas .. kolem 1000,– vaha 157g. CrMo osa, dve loziska.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.