Pomozte mi najít ukradený kolo, prosím!

32 nepřečtených
  • vlty

    Zdar chlapi, tak mně před 1/2 hodinou ukradli v Brně – Starém Lískovci v ZŠ Elišky Přemyslovny bika, když jsme hrali volejbal. Je to: Rock Machine model Flash, černá barva zelenej nápis, poznávací znamení vidla Marzocchi MX Comp 105. Prosím brňáky a z okolí, když půjdete kolem nějakýho bazaru tak prosím hoďte okem, jesli tam nestojí. Samozřejmně že nálezce odměním!!! díkec moc a smrt všem zlodějům.

    0 0
    • Bobor  

      Upřímnou soustrast :-(, já teď jel z Bastru do Řečkovic a potkal jsem jen „Artura“. Budu mít oči otevřený, ale myslím, že by ses měl připravit na nejhorší…

      0 0
      • vlty  

        Dík za útěchu, myslím, že nejhorší je už teď. Zítra obejdu bazary v centru, náhoda je blbec. Kdyby něco tak volejte kdykoliv 777 326 563

        0 0
        • McBlacky  

          podobnej dotaz jsem tady mel v breznu :-( vítej do klubu, až ho potkám tak ho zabiju.

          0 0
          • jakub  

            jo a esli toho hajzla co to krade najdete tak ja pudu a zrovna ho to odnaucim grrrrrrr

            0 0
    • RomanH  

      Jsem primo z okoli – budu mit oci na stopkach. Jakou barvu mela ta Marzocchi ?

      0 0
    • vlty  

      Takže pro všechny ještě upřesnění, Marzocchi byla černá ročník 2004 (na kole byla od února). Vepředu Mavic 221 + LX nába + DT Revolution na tom Continental Explorer, vzadu no-name kolo + novej Trilobit – černej. Kliky loňské LX (ty tvarovaný), přesmyk XT házečka černá deore. Brzdy vobyč Tektra + vobyč páky. Řazení Deore. Sicna + sedlovka černý Hardware. Zvláštní znamení: na hlavový trubce zepředu a na zadní vidli stříbrné, velice těžko (bez poškození rámu) sundatelné nálepky. Jinak jedu na fízlárnu to sepsat, za poslední rok jsem do toho kola dal 16.500,– Jo a ty kurvy se museli dostat přes dvoje zabouchlý dveře (s kulou místo kliky) a kolo hodili na přívěs za blíže neurčené, snad stříbrné staré auto (snad škoda) a byly v prdeli. Vyběhl jsem tak minutu po nich. Půl hodinové projíždění okolo a hledání bylo k hovnu.

      0 0
      • rasto  

        citim s Tebou. vim co to je prijit o kolo :-/ vrazdil bych… normalne jsem malo agresivni, ale za toto bych nevahal ko.oty zbouchat… mimochodem, mels to zamceny. kdyz jo, cim? (abych vedel, jestli mi je zamek k ho.nu…)

        0 0
        • gomolka  

          když jej potkám, dám ti vědět … ale pokud to nebyli nějací úplní magoři, tak podle sestavy kterou uvádíš to rozeberou a prodaj na komponenty :o(((

          0 0
      • blue  

        to si mel zamceny primo v budove skoly? pokud jo, mela by ti to skola zaplatit, kamosovi ukradli zamceny kolo dokonce pred budovou skoly a dostal od ni penize

        0 0
        • Pecuchet  

          To je pravda. Mně ukradli loni v září zamčené kolo před VUT FAST a taky mi ho škola zaplatila, ale přesto jsem ztratil odvahu jezdit na kole do školy.

          0 0
        • Lišák  

          Problém je, že vlty píše: „Jo a ty kurvy se museli dostat přes dvoje zabouchlý dveře (s kulou místo kliky)“ Takže to zamčený asi nebylo a zabouchnutý dveře se dají otevřít plátkem z pilky s vybroušeným zářezem úplně stejně rychle jako klikou :-( Tak si myslím, že od školy asi nic nedostane :-(

          0 0
          • vlty  

            Dveře byly fakt jenom zabouchlý, nikdy se tam nezamykalo, ani nemáme od toho klíče. Škola je pojištěna u Kooperativy, takže snad něco dostanu z tý pojiš?ovny.

            0 0
            • blue  

              snad by se to dalo uhrat na to, ze doslo k nasilnymu prekonani prekazky, kdyz tam neni normalni klika

              0 0
              • vlty  

                jo taky doufám, ty dveře normálně otevřít nejdou, musí se použít nějaká planžetka nebo nožík… takže snad to uznaj

                0 0
      • ivovi  

        Citim s tebou, budu si Flashu vsimat (sam mam Flash), ikdyz to kolo po Brne asi jezdit nebude, ale nahoda je blbec. Ty nalepky byly bily reflexni samolepky?

        0 0
      • Vymi  

        no vitej doklubu – promin – ja uz mam 3 zkusenost s ukradenym kolem poprve me to tak nesralo byli to kola do 5 000,– ale pak co jsem to treti koupil za 8 000,– a vylepsil melo cenu kolem dvacky mi ho jedneho krasneho dne ukradly primo z garaze… vzali jen kolo nic vic PARCHANTI… ted uz mam 4 a to si hlidam jako oko v hlave skoro s nim i spim… :-) mimochodem mam dojem ze to nekdo bude z mistnich co do te skoly chodi asi vis kam s tim smeruji… hodne stesti…

        0 0
    • vlty  

      Lidi napadla mně ještě jedna věc. Takovej ****, kterej si koupí kradený kolo, by teoreticky neměl bejt nějkej domácí kutil = bude dávat kolo do servisu. Takže pokud kolo zůstalo v Brně, a já si objezdil všech +/- třicet servisů a všude dal popis kola s příslibem odměny, tak by byla teoretická šance ne? Co si o tom myslíte, je to blbost?

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Napad dobrej. Akorat nektery servisy primo obchodujou s kradenejma kolama a ze by si takhle chteli kazit kseft… za pokus to stoji.

        0 0
        • Mamutt  

          O tom jako neznaly kupec vubec nepremyslis. Corku kazdy z nas hned pozna a tedy si ji ani nekoupi – koupi to nekdo, kdo tomu nerozumi – tedy se zrejme pujde i presvedcit do servisu, ze je to kolo v poradku, to je fakt dost mozne. Takze me by to za tu unavu taky stalo.

          0 0
          • vlty  

            tož natisku barevnou fotku s přesným popisem a písemným příslibem odměny a valím obcházet. Svět je malý a o náhody není nouze, jak říká nějakej klasik. Dík za podporu nápadu!

            0 0
          • Pá-dlista1  

            To asi jo. Jen by me zajimal pristup toho servisu, kdyz i oni obchoduji s kradenym zbozim, jestli by nedrzeli partu. A taky by me zajimala ta kovbojka pri opetovnem navratu kola k majiteli. Urcite bych to zkusil.

            0 0
            • jakub  

              stimhle mam zkusenosti, zlodeji mi donesli miho bejvaliho Marina k nam do servisu a chteli ho nechat prestrikat, jenze tohle kolo sem mel tady v okoli jenom ja, tak ho prodavac okamzite poznal, nahodou byl v obchode i mistni polda – biker takze to bylo raz na raz, dostal sem kolo zpet ten **** (pardon) byl odsouzen nevim jak ale snad poradne, hehe mel sem fakt z ****** kliku

              0 0
      • Volf  

        Nechci sejčkovat. ale ten co ti to ukradnul by musel být úplně blbej, aby to dával dál do oběhu v Brně. Je to smutný, ale to tvý kolo je asi už někde hodně daleko od Brna. Já podle toho co jsem kdy slyšel si myslím, že ty kola se ani nerozdělávaj na díly, ale prodávaj se i mimo republiku.

        0 0
        • vlty  

          To kolo nebylo zas tak drahý, aby se vyplatilo s ním jezdit někam pryč… A na díly už teprve ne, jedině snad vidla, jinak už mělo všechno dost šrámů, ikdyž to bylo relativně nedávno koupený… No tohle mně bude stát jenom trochu času, a papíru + inkoustu do tiskárny, takže du do toho. Aspoň pak můžu poreferovat o ochotě brněnských servismanů.

          0 0
          • TinkTink  

            No hele…to si jenom myslis…drahy – kdyz jich prevezes tak 40…50…tak uz ti to tak levny neprijde…jo…todle je big biznis…saha to hodne hluboko…

            Pri nejhorsim, co se muze stat, to koupi nakej znalej bajker, prelepi vyrobni cislo na vidli…sunda lak z ramu – pak ten ram uz proste nepoznas…necha to nalakovat…vidli pripadne taky…a ma bajka…no…je to smutny, ale je to tak

            Budu mit oci na stopkach…

            Jo…a hele – ten bajk uz davno nema v Brne co delat…ten bude nejmin v okruhu 100km, zvlast jestli to odvezli autem…takhle toho mohli udelat za noc vic…a rano to nekde prodat…ach jo.

            0 0
    • peetrys  

      Držím ti palce, a? ho najdeš, ale mám kamaráda u kriminálky a ten mi říkal, že prodej kol řídí mafie(jako u aut).V lepším případě se tvoje kolo objeví v Chebu nebo v Karviné, v horším na Ukrajině nebo v Polsku.Taky mi, ty svině, ukradli bike(45 000 kč v hajzlu).

      0 0
    • vlty  

      Takže už jsem to začal obcházet, zatím jsem se setkal s ochotou. Až to budu mít oběhlý všechno, tak dám vědět. Zatím mám cykloservisů v Brně 45.

      0 0
    • Karaya  

      Držím palce…Měl jsi ho registrovaný u policie?

      0 0
      • vlty  

        neměl, protože je to k ničemu. Databáze kol není celostátní. Teď je kolo v celostátní databázi kradených věcí. Moc nedoufám, ale náhoda je blbec.

        0 0
    • Kubizon  

      Stop kradošům!!! Jestli to kolo někde v Brně potkám, tak týpkovi, kterej na něm pojede jako správnej thaiboxer ukopnu hlavu. Hodne štěstí při hledání.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.