• Smazaný účet

    Please, má někdo zkušenost s jimmym? Našel jsem zatím www.schlickjumper.de/…rum1_582.htm http://www.wiggle.co.uk/?… německy sice moc neumím ale vytýkaj jim že se rychle sjedou, jinak gut. Uvažoval bych i o ralphovi, ale já vystačím se základníma verzema za 400–500, nepotřebuju lehký dražší…

    0 0
    • Luka  

      No, jimmy je bozi… ale ma sva ALE. Nejede na silnici, ale do kopce te vytahne blato neblato. Ja mam ted Ralfy, uuuuplne jiny svezeni, jede to jak das, drzi to i na mokry trave (!), korenech, blate, pisku, shterku – proste nadsheni, uvidime jak se osvedci v krkonoshich o vikendu :) Jimmyho si nechavam jako kotvu – v pripade blativeho pocasi ho davam dopredu, aby me drzel pri brzdeni :))

      0 0
      • lubos  

        Na blate ? To tezko, zas ten dezen je plytky. Ale jinak dobry.

        0 0
        • Luka  

          Mame kazdy jine pozadavky a ja jinou vahu nez 3/4 vas ostatnich…

          0 0
          • lubos  

            Mozna, ale ja nevazim moc. A stejne tak jsem si je schvalne vyskousel ve sjezdu, kde je nejake blato (ale ne moc, jen ze neudrzi) a nejake male klacky, kameny. Ale to neni chyba plaste, proste jde o teren, kde je nutny o neco vyssi dezen. Bezne blato je docela v pohode, to jsem vyskousel. Takove, kdyz jedes pres louze a podobne. Ja jsem asi reagoval jenom proto, aby si zas nekdo nemyslel, ze je to plast do blata :)

            0 0
            • Luka  

              V poho.. podle myho to chce zkusit. Ja ho na blato mam, ale zase nejezdim downhill.. proste v mokru po lese semtam skopec, semtam dokopec, no problemo. Ale coz. Zkuste, uvidite…

              0 0
              • lubos  

                Ja tez nejezdim downhill :) Se zeptej Padlistu, jestli jej nezkusil :) Ale nebyl jsem sklaman, neocekaval jsem od nej, ze by podrzel i to. A na suchu me potesil. Jenom vaha/sirka nic moc, ale neni tenkej,tak snad vydrzi. Uvidime jak se bude sjizdet. No a pak cena, tady na Slovensku si v obchode mysli nevim co, ze je snad vykladanej brilianty, nebo co. Kdyz za to chteji 1400–1600 Sk.

                0 0
                • Luka  

                  Pockej… 1400 za jimmyho??? No to je sila… ze by slovenska koruna oslabila?? Nestoji tu jimmy 460kc?? Nebo ze by o Ralfikovi? To bych se nedivila, tady je taky kolem 1000…

                  0 0
                  • lubos  

                    Ne, myslel jsem Ralpha. Ale nekdo tady psal, ze v Praze stoji Ralph (a taky v nejakem shopu) asi 670,– Cz.

                    0 0
                • Alex  

                  Cennik pre SR najdes na http://schwalbe.agfinvest.sk/ Ja som unas v obchode kupoval racing ralph, predali mi ho za presne tu cenu, ktora je v tomto cenniku.

                  0 0
                  • lubos  

                    Aha, o tejto stranke som ani nevedel. Dik. Ale su drahsi ako Kaktus Bike, co sa tyka RR.

                    0 0
        • BB  

          prave na blate je „plytky“ teren fajn, dobre se cisti. Jimmy je univerzalni a vyborny. Ve srovnani s Racing Ralph vydrzi na ostrych kamenech. Racing Ralph po tydnu v Dolomitech na vyhozeni, uplne prosekany (verze Evolution), Jimmy netknuty. Dobra kombinace by mohla byt RR dopredu a Jimmy dozadu. Po letech experimentu s Hutchinson a Michelin jsem zakotvil u Schwalbe Jimmy a zustanu asi na dlouho.

          0 0
    • BB  

      Jimmy mohu doporucit. Mam srovnani s Hutchinson Python a Michelin wilgripper jet a Jimmy je po vsech strankach lepsi. Na zadnim kole vydrzi tak 2000 km, ve predu dvojnasobek. Vyborny v zaberu ve vyjezdech, jeste lepsi vedeni predniho kola v zatackach. Ze nejede na asfaltu mi nevadi, asfalt je pouze nastroj pro prejeti do terenu a tam jede.

      0 0
      • Luka  

        :)))))) jo.. souhlas, hezky si to napsal. Jimmy je fakt spolehlivej, drzak, proste pohoda plast, ktery je do nepohody a ktery rozhodne z vozoveho parku nevyloucim (treba jako InnoVadera nebo Sauruse, ze :)))) ).

        0 0
    • Smazaný účet  

      Co se týče odporu na asfaltu, máte někdo porovnání s třeba přímo s black sharkem zadním? Sice taky nejezdím na asfaltu, ale občas bývá v závodě asfaltová vložka, nebo nedejbože dojezd, že, a to pak člověka nakrkne když ho pár metrů před cílem začnou předjíždět slickaři… :o)) Jinak 2000 km na zadním je vcelku standart, řek bych, to by nebylo zlý.

      0 0
      • Thidney  

        Půl sezony jsem jezdil na kombinaci skiny jimmy front a black shark rear a to i po silnici do práce. Neni to continental twister, ale jde to. Nadělá spíš víc rámusu, než že by se neodvaloval.

        0 0
      • scret  

        Jimmyho jsem nejezdil,ale koupil jsem si Black Shark 1,9,drat.patka ale nejaka light verze,tak jsem cekal buhvico,jak budou lehky a pekne budou frcet a peknej pendrek.Ty plaste jsou na muj vkus takovy liny a rekl bych ze i tezky.Zlaty Rubeny.

        0 0
    • Pedroso  

      Vozim big jimma ma 2,25, ale vzorek je identicky s jimmym. Jezdim je na teren a obcas nejaka asfaltka. Musim fakt pochvalit schwalbe, ze takovou jistotu ve sjezdech jsem na MTB jeste nemel ( jak na suchu tak na mokru). Je fakt ze na asfaltu se nadres,ale neco za neco :-).Nejake velke ojeti toho plaste nepozoruju , je v norme. Rozhodne lepsi nez maxis minotower,ktery zmizel po 500 km :-( a ted ho vozim misto slicku :-).

      0 0
      • Luka  

        No, pritel ma od nich black jacka na predku a taky spokojenej jako blecha. Proste kazdemu vyhovuje neco jinyho :)

        0 0
      • Hrabě  

        Tak jsem letos nazul Jimmyho dozadu a musím říct, že fakt drží. Ale na druhou stranu se rychle sjíždí. Je to opravdu evidentní a po pár stovkách km jsou hrany vzorku znatelně ohoblovaný. Nemůžu zas tak moc porovnávat, ale Explorer od Conti mi vydržel asi 2× tolik.

        0 0
    • Twisp  

      a co na zimu je to dobra volba ?

      0 0
      • Luka  

        Ja ho na zimaka davam… ale nevim jak by to vyhovovalo tvymu stylu jizdy. Kdybych mela jeste nejaky jiny hrubso-vzorkovaty plast, urcite bych o nem taky premejslela ze by a zimaka mohl jit, ale cerpam z domacich zasob :/

        0 0
        • dawa  

          A nemáte někdo zkušenost s Little Albertem na zadní kolo , na jaře chci kupovat nový gumy a v kombinaci s Jimmym dopředu by to nemuselo být špatný , co vy na to . D.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.