• m-k-1

    Patřím mezi brejlovce, čočky nesnesu a sluníčko už je pěkně ostrý. Poraďte nějaký brýle s klipem pro dioptrie, nemusí to být nutně Rudy projekt.

    0 0
    • marhi  

      Sám jsem tento problém řešil. Neměl jsem zkušenosti a tak vsadil na jednu kartu. Pořídil Cratoni Speed Blade. Nejvyšší model- Ač jsem to kupoval přes net tak mám asi správný ksicht. Padlo to jak prdel na kámen. No klika. Do toho dioptr klip a takovéto kolečko optik a zpět. O ušetřených penězích bych raději nemluvil páč i tak mě to vyšlo na skoro čtyry kolíky. Ale neříkám že se to nedá pořídit levněji. Ale i tak si chrochtám. Pocit mám jako když jedu v autě. A%t fouká nebo ne tak za brýlemi je bezvětří. Paráda. Pokud to srovnám s klasikou dioptr brýlemi tak opravdu neporovnatelné. Jinak ti k tomu daj tři skla a měnit je ¨je hračka. Nemám sice zkušenosti s jinými druhy, ale jelikož jsem uspěl napoprvé a bez výhrad tak tak soudím takhle. A příjemné je že mi nevadí jet ani v dešti. A to ani za kamionem. Do oči se ten brajgl prostě nedostane. Ale jak říkám. Jsem klikař, radši to před případnou koupí vyzkoušej.

      0 0
      • marhi  

        A abych nezapoměl. Dost lidí si stěžuje u brejlí na odvětrávání. Tak v tom jsem vyjímka protože jezdím jen silnici. A tam se mi nezamlžují. Při mých rychlostech stíhají odvětrávat. Jen když dojeu nebo se zastavím tak mají tendenci se zamlžit. Ale paradoxně je to klip kde se vytvoří zamlžení. Skla mají proti tomu ochranu. A taky nemá smysl si dělat do klipu plastový čočky. Sklo není o moc těžší a rozhodně se časem tak nepoškrábe. Klip je věčný a zbytek nahraditelný.

        0 0
        • pali  

          riešil som tiež tento problém a vybral som si nakoniec briko clip mám ich už štvrtú sezónu používam ich aj pri lyžovaní dobre držia aj pri zjazdoch – spokojnos?

          0 0
    • rasto  

      cau. bryle se resi v aktualnim velu (c. 6). zkus ho, jako voditko. bryle Ti doporucovat nebudu. chvalil bych Ti RP Kerosene (vozim 2 roky) – a to Ty nechces :-) kdybych Ti o nich psal, tak bych Ti napsal, ze si v nich chrochtam ;-)

      0 0
    • Matts.  

      Konečne po dlhej dobe som tohto roku zainvestoval a kúpil Adidas okuliare s klipom. Oproti klasickým okuliarom sa to nedá porovna?. Využívam ich aj na beždy, zjazdovky, celoročné využitie. Táto investícia sa oplatí. Perfektné sklá, veľmi čistý pohľad, pri prechode slnko – tien žiadny problém. Rámik nastaviteľný pažnice hore dole, veľkos? nosa a pod. Sklá vymeniteľné, tak isto pažnice sa dajú vymeni? za gumu okolo hlavy.

      0 0
    • munro  

      Asi dva týdny mám brýle Bollé s klipem. Cena byla i se skly hoodně velká (cca šestka), ale vyplatí se. Brýle nasadím a za minutu ani nevím, že je mám. Trošku jsem se bál, že mi budou řasy škrtat o sklo klipu (nesnáším to), ale děje se tak jen minimálně, hlavně v případě, že klip není vložený úplně rovně.

      0 0
    • Martin  

      CCa 2 roky vozim Relaxy a spokojenost. staly asi 8 stovek.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.