• jaski

poradí mi někdo jakou vidli si koupit?jde mi hlavně o komfort.a jaký tlumení je dobrý?sháním něco tak za 4000–6000.a taky aby to mělo zdvih aspon 100mm.dík

0 0
    • raceface  

aha, já myslel, že už máš objednanýho Skareba…

0 0
    • cabbage  

splice.

0 0
      • jaski  

tak tenhle inzerat sem sem daval tak pred rokem a ted se to tady objevilo.zaji­mavy.skareba mam uz doma:)fungl novej s lockoutem:) akorat sem si s tim hral a vyfouk se mi a nemam pumpu.

0 0
        • raceface  

Tak to je super, fakt. Ti přeju, aby se ti brzo posral, když se tak fér chováš…

0 0
          • jaski  

tak dik.to vis lepsi nabidka…

0 0
            • raceface  

No jo no, jenže téměř 80 kč za dobírku je v tahu a já strašně nerad něco platim zbytečně… Taky by mě zajímalo, kde si na tý fotce našel datum 2. 3. 04??? Že by jen výmluva?

0 0
          • jaski  

P.S. fakt tam je 2.3. ale prodas ho snad hned.je to dobra cena.

0 0
            • raceface  

Kde?

0 0
              • jaski  

kdyz na to najedu mysi tak se mi ukaze takova svetle zluta tabulka kde je napsano kdy a cim se to fotilo.je tam 2.3.2004 asi v 5 30 rano.a typ fotaku.mam to v XP

0 0
                • raceface  

OK, jakej je to typ fo?áku?

0 0
                  • jaski  

c160,d395 ja fakt nekecam.je totam.

0 0
                    • kovar  

o čem to melete pořád?

0 0
                      • jaski  

to je slozity.ale chapu to.ale kazdej by udelal to samy.

0 0
                      • raceface  

No pan jaski si objednal ode mě vidlici, ještě včera mě přesvědčoval, aby to měl doma co nejdřív (pokud možno ve středu) a dnes už má doma vidli jinou… To se ***** prostě nedělá!!!

0 0
                        • raceface  

Zapoměl jsem dodat, že sem se sral s tim, aby to dneska odešlo, a taky to hned ráno odešlo…

0 0
                    • raceface  

Jojo, na druhým compu (s Win XP) to mám taky, ale to musí bejt špatně nastavenej fo?ák (já ho nenastavuju vůbec), protože tyhle fotky sem dělal koncem dubna (den nevim) někdy v podvečer a fo?ák je Olympus C 160. Fotka nemůže bejt pořízená v březnu 04 když kolo, ze kterýho je vidle, je koupený v létě 04. Ale to už je jedno.

Nemáš si objednávat něco, co pak nechceš…

0 0
    • marapara  

Co třeba RS Pilot ? Na kolokrámu jej mají za 5500. Nebo duke sl za 7000,–. To je super cena

0 0
      • Meesha  

Jo, ze by mel treba este dve vidle na stridacku! :-)) Koukni na datum a pak na to co psal – uz ma doma Skareba. ;-)

0 0
        • jaski  

pilot je divnej.uz je to stejne jedno ale ten duke me stve:(

0 0
    •  

Džez nade vše!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
VIP CZ Promo

Extra slevy jen pro bikeforisty

Jěšte větší slevy až o 15 % na kola i vybavení. Využij do 23.11. na mtbiker.cz