silnicni sedlo IKE mate zkusenosti?

16 nepřečtených
  • notakale

mam na silnicce sedlo ike, v nejake diskuzi nekdo psal ze je spatne ale uz nevim kde to bylo.. kazdopadne me nesedi, myslel jsem ze mam spatne nastaveny posed, ale i prestoze s nim zkousim porad posouvat tak mi zadna pozice nevyhovuje, tak se chci zeptat jestli s timto sedlem mate podobne zkusenosti a jestli jedine vychodisko je koupit nove sedlo?

0 0
    • Uža  

Kamos ma na biku sedlo IKE s otvorem (je na ceskych strankach Meridy) a je s nim spokojen. Na sedlo je treba si zvyknout (ale jestli ho mas rok a jeste sis nezvykl…):-). Velkou roli hraje kvalita vlozky v kratasech.

0 0
      • notakale  

ja mam ike ms bez otvoru, nejspis nejaka nizssi rada, protoze ho minuly rok montoval sirer k levnejsim kolum.. taky mam jeste problem, ze ikdyz ho fakt hodne utahnu tak po dojeti se spicka vzdycky trosku zdvihne.. je to chyba sedla, sedlovky, nebo moji male sily? ..utahuju dokud nezacne krupat v multiklici :)

0 0
        • Uža  

…to muze byt sedlovkou nebo nedostatecnym utazenim nebo obojim:-)

0 0
      • keksik  

mam na meride road 901/2003 sedlo ike s otvorom. prvych 100km to bolo strasne utrpenie. teraz asi po 950 je to o 200% lepsie ale stale sa to ani z daleka neblizi pohodliu sedla mojho horaku. vidim to tak, ze este chvilu potrva, kym sa mi na to sedlo prisposobi zadok. sedlo z horaku ma proste naskok vo tvarovani mojho zadku 3 roky.

0 0
        • Pavlos  

A ty mu jeste davas sanci jo????

0 0
          • keksik  

clovek si zvykne aj na sibenicu. staci trocha trpezlivosti. ja to vidim este na dalsich 1000km a pri tomto tempe spohodlnovania sa sedla potom bude ok. (dufam ze z toho pochopis, co chcem povedat ;-)

0 0
    • sedlis  

Ja mam Ike Race s otvorem (letosni Meridy). Zatim nejlepsi sedlo! Mozna, ze mam atipickou prdel… :-)

0 0
      • Otaku  

trak to ji asi mame podobnou, protoze sem s nim taky spokojenej

0 0
      • dave  

To samý, absolutně si nemohu stěžovat. Mám ho již přes rok a zvyknul jsem si hnedka.

0 0
      • danielson  

Já ho mám taky.Koupil jsem ho u Šterby za dvě stovky sundaný z novýho kola.Seděl jsem i na Fizikovi, ale tohle mi sedne daleko líp.Za 2 kila zlatá koupě.

0 0
      • JirkA  

Taky mam Ike Race, podle me super.

0 0
    • Pavlos  

Sedni si nekdy na sedlo Hardware(Rock Machine)

0 0
      • dave  

Nějak jsem to nepochopil, jestli to teda bylo na mne. Proč bych si měl sedat na sedlo od Hardweru?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.