• TinkTink

Nemate nekdo AKTUALNI cenik Gebhardtu? na jejich strankach je velky kulovy a ja potrebuju dva prevodniky…tak premyslim jestli 2XM na ten mensi nebo oba dva Gebhardty…nemate teda nekdo?

0 0
    • gucan  

mam cenik platny od 1.7.2003, jestli chces tak ti ho muzu naskenovat

0 0
      • TinkTink  

V pohode…uz jsem jim napsal…pak sem hodim odkaz na to, jestli mi odepisou…

0 0
        • preacher  

Cenik mam platny od 1.2.2004. Podra­žili!!!

0 0
          • kubrt  

zkusim se zeptat na dve otazky, 1)je mozny cenik nekde vystavit? jestli ne, kolik stoji klasicka sestava 22/32/44 na LX-ove kliky

2)je mozne prevodniky objednat na jejich strankach nebo jinde na webu, vim, ze v jedom e-shopu byly k mani, ale ted si nemuzu vzpomenout kde to bylo.

0 0
            • TinkTink  

jo…prave jsem to nakopiroval na www.bajkshop.webpark.cz/cenik/cenik.doc – ma to teda cca pul mega… :)…ale balit jsem to nechtel…necham to tam dva tydny minimalne.

Takze Gebhartda jsem si ROZMYSLEL…grrr…je­jich ceny sly neumerne nahoru, vzhledem k tomu, co to je zac, takze Gebhardt fakt neee…

Takze na 29 zubu asi dostane na starost 2XM a vetsi jeste nevim :-/…nemate nekdo doma kvalitni prevodnik – 44 zubu na 94mm? :)

0 0
              • biker007  

ten odkaz musi bejt bez WWW… pak to de stahnout.

0 0
                • kubrt  

tak ty ceny nic moc? Existuje nejaka levnejsi varianta?

0 0
                  • onegear  

Pred case jsem kupoval zde

http://viavelo.web2001.cz/default.htm

zivotnost odpovidala standardu, jednani velmi dobre – majitel aktivni cyklista, tehdy ceny dobre.

0 0
                    • Pá-dlista1  

Taky jeden jejich prevodnik jezdim a az budu kupovat dalsi tak pravdepodobne od nich.

0 0
                    • Paja  

To vypada dobre vcetne tech nahradnich pastorku… Maji ty prevodniky nejaky prolisy a nabehy? S cim to porovnavas – standard – dural shimano?

0 0
                      • onegear  

Ja je jezdil na silnici (39z) a na singlespeed kole, takze jsem mel bez prolisu a nabehu – nevim zda delaji nabehove zuby.

Zivotnost – zmereno to nemam neudivilo me, ze by vydrzely malo. Muj rezim je jezdit az do konce, pak novy retez,prevodnik,pas­torek a opet …

0 0
                      • TinkTink  

Mam to na druhym bajku…singles­peed…funguje tak, jak by mel fungovat = dobre

0 0
              • MARIN  

kvalitni by asi meli byt kovane FSA i s nabehama alespon na jejich strankach jsou http://www.fullspeedahead.com/ na nejakem nasem i-shopu jsem je videl tusim za 600,–?

0 0
                • Daf  

Ja je videl u sterby a ten frezovanej FSA 32z 1600kc. Oni asi za babku nebudou i kdyz to je cena od sterby.

0 0
                • TinkTink  

Ja uz to dneska vyresil – prodal jsem cely kliky.. :o)))..a je to…nemusim nic resit…

No – kamarad si na ne bude nechavat delat 28 a 41 zubu…

0 0
                  • MARIN  

28? co to je za roztec? na 94mm se snad da nejmensi udelat tech 29

0 0
                    • TinkTink  

94…bude si to nechavat vyrabet na zakazku…

0 0
                      • MARIN  

Ja mel za to ze jsem se nekde docetl ze nejmin jde prave tech 29z. Kde to nechava delat? Jestli to neni tajny. Takhle na zakazku snad dela i Gebhardt

0 0
              • Haryk  

sorry, uniklo mně datum…

0 0
                • kubad  

no nevim po 6 letech asi bude cumet jak uk :D

0 0
                  • Haryk  

jsem blb, omlouvám se…ale naděje, že je prodám byla tak blízko:)))

0 0
    • Vítekbiker  

Nemáte někdo aktuální ceník? Chystám se předělat kolo na 2×9, kliky mám XT tak jsem myslel že bych místo 44 dal 42 a místo 32 29 kašpara bych pak dal úplně pryč. A ještě bych se chtěl zeptat za kolik by se tak daly prodat všechny 3 XT převodníky. Maj najeto asi 800 km a je zam druhej řetěz.Za nový chtěj na kupkole asi 2000.

Díky moc

0 0
    • buba CZ  

Na chvilku otevřu toto staré vlákno.Mám problém se dostat na nějaké položky na stránkách Gebhartu,protože mi tam překáží jakási lišta která má být úplně dole.Potřebuju hlavně ceník a objednávku taky nemůžu uskutečnit kvůli té neposedné liště.Máte to taky tak?Mrkněte mi prosím.díky.

0 0
      • Vilém  

Jakou listu myslis? mam cenik na titulni strance vpravo.

0 0
        • buba CZ  

No ta lišta co má být dole tak je uprostřed přes link na ceník a tím pádem to nemůžu otevřít,ale ten tvůj ceník mi funguje,díky.Asi bude problém někde u mě.Zkus mi prosím tě ještě linknout celý stránky Gebhardtu a uvidím jestli to půjde nebo ne.Díky.

A ještě poprosím,bo to neznám:půjdou mi převodníky od Gebhardtu na kliky Truvativ Five D 3,1.Chci tam dát jenom dva a to 36/22.Rozteč musím ještě zmeřit a přepokládám kratší šrouby.

0 0
          • Jenda  

hele a nevyjde te levnejs (nebo aspon vyhodnejs) koupit treba slx kliky s dvouma prevodnikama nez samotny dva prevodniky od Gebhardta?

0 0
            • buba CZ  

Tak výhodnější to asi nebude.A Schimano kliky se mi moc nelíbí kromě XT,ty by ještě šli.

0 0
          • Aillas  

Zkus to otevřít v jiném prohlížeči ;-) Třeba mně se to ve Firefoxu zobrazuje správně.

0 0
    • Haryk  

2XM ještě funguje? Jestli jo, beru je.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.