zadní nába Formula disc - ano ??

9 nepřečtených
  • Fido

    tak se mi poroučí zadní nába LX shimano – miska je k.o. a ráfek taktéž probržděn, pohrávám si s myšlenkou up grade na koutouč i dozadu a protože vepředu už mám 2 roky formulu disc s avid CPS, funguje to dobře, tak se ptám má někdo zkušenosti s lowendem/TinkTink obchod/ jako je formula disc ??? popřípadě jinou nábu, abych nevykrvácel. Díky.

    0 0
    • TinkTink  

      Vim, ze bych nemel reagovat, ale stejne se zeptam – co je to miska? (formule nemam…takze pohoda..nejsem zaujatej :)) )

      0 0
    • RomanH  

      Kamošovi odešla po roce a to se o kolo poctivě stará, já bych do ní nešel. Pokud chceš ušetřit, tak tady docela chválily Authora, ale osobní zkušenost nemám, jezdím ONYX.

      0 0
      • lubos  

        Nekdo mi rikal, nebo jsem to nekde cetl, ze Autor dela sve naby na disk podle DT. Co je na tom pravdy ?

        0 0
        • Manas  

          Ja vozim predni '03 a zadni '03, '02. S predni jsem spokojeny a to tak ze moc, hladky chod, zadna udrzba proste parada. Zadni naboj '02 byl sice jen se 2 praporkama ale bezchybny, koupal sem to cely v Jizere a jen lehce vycistil a chodi super. Ovsem zadni '03 mi prijde strasnej, nedokazu poradne nastavit vuli orechu aby nelital a zaroven nebrzdil, resi se to tam pomoci podlozek a to mi neprijde jako stastny reseni. Hlavne mi od zacatku nesel „volnobeh“ tj. kdyz jsem tlacil kolo tak se tocily kliky. To bylo tesnenim a prave tou vuli. Nicmene po asi 14 dnech laborovani s nabou jsem dosel do stavu kdy to rozumne chodi a nevrze. A pozor! Neni zpetne kompatibilni s '02, jsou jine rozmery osy a lozisek. Nahradni dily taky nedelaji. Nicmene za ty prachy to bylo hodne muziky.
          Chce to proste trochu vychytat. To nevim ale system nastaveni vule orechu u naboju 2003 mi pije krev.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.