• tutite

Všechny MERIDY mají tlumič „vnitřní nohou“ směrem nahoru. Více se to špiní, je větší riziko kontaktu s nohou a tím i poškození. Na webových stránkách jsem viděl kola fy CENTURION, která měla tlumiče obráceně, je možné jej otočit? Díky.

0 0
    • TinkTink  

Proc by nemohl? Zkus to…maximalne to prestane tlumit nebo to bude tlumit naopak :o))))…ne – nevidim duvod, proc by to melo neco ovlivnit…mozna akorat SPV…

Jo – a kamarad ma teda Meridu 2003 a tam ma ten tlumic naopak – takze co? :) – foto je na mym shopu v Naselasky – Hanz 1…je to predposledni pridany bajk (posledni je Hanz 2 :o))) )

0 0
      • tutite  

Tak to vyzkouším, díky.

0 0
        • TinkTink  

Jo…stejne by me zajimalo, jak se bude chovat to SPV…si myslim, ze kompletne ztratis funkci, pro kterou ho mas a bude jenom pruzit a tlumit…nebude to blokovat sam, protoze to bude proste naopak…znicit by jsi to tim ale nemel…snad…

0 0
      • kovar  

Hanz nema SPV.

0 0
        • TinkTink  

No to vim…ja se nak ukoukl a nevidel ten nadpis kde je SPV…tak jsem nejdriv uvazoval obecne :)…

0 0
          • jakub  

da se dat misto LRS SPV??

0 0
            • kovar  

jsem to delal opacne (SPV jsem nechal odstranit a nechal si tam dat LRS), takze jit by to mozna melo.

0 0
            • JanSolar  

Ptal jsem se na to Meridy Czech a oba tlumice jsou zamenitelne.

0 0
              • jakub  

myslite ze SPV je fakt takovej zazrak, aby se vyplatilo tech 12 000 do toho vrazit???

0 0
                • kovar  

si myslim, ze za 12 000 si lze koupit cele HT, ale zpusob, kdy bych mel platit tolik za udelatko , ktere z fulla dela HT na malych nerovnostech, se mi jevi nepochopitelnym.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.