• Vymi

    Jen by me zajimalo jestli vam tento model vidle od RST rika, pry je slusna a docela se pochvaluje… diky za info… :-)

    0 0
    • kovar  

      jsem ji asi sezonu a pul vlastnil a jezdil, co bys rad vedel?

      0 0
    • Fido  

      taky jsem ji asi rok a půl jezdil, byla to ZETA EL, tenkrát jsem byl naprosto unešený, přechod od pevné vidlice byl famosní.....a­le.....absence zpětného útlumu je znát, kope do řidítek, zejmena rychlé střídání nerovností /kořeny atd/ takže jsem přešel na Marfušku Z4 olej vzduch zpočátku zdvih 8O, přešel jsem na 100 (výměna dorazových pružin za kratší v garáži) a jsem opět unešen :-)

      Jinak Zeta se výborně servisovala – samodomo, potvrzuju vybavení, v obou nohách stejně – pružina a modré elastomery ve vaselinovém loži a tak si vzpomínám, že jesm tenkrát chtěl řešit to tlumení a snad existovala nějaká firma v trutnově, které to dělala – zatěsnila nohy a vyrobili otevřenou olejovou lázeň, ale prý to nefungovalo a teklo-mluvil jsem s týpkem co to dělal a poradil mi ji přitlumit tak akorátním množstvím vaseliny – znamená to hodně ji nacpat, ale ne úplně ??? tak si zkus titrovat, ale myslím že plechovku vaseliny to sežere.

      Z 4 se taky dobře dělá na koleně, manuál na webu, pár klíčů a svěrák a výměny oleje po sezoně nejsou problem, vč. změny zdvihu jak je libo…

      tak si z toho něco vyber, ale jestli to myslíš s kolem trochu vážně a nechceš jet jen občas terenem s rodinkou nebo přes les na pivo, tak kup vidli s tlumením, jakou nejlépe asi psát ani nemusím :-)

      0 0
      • Vymi  

        je mi to uplne jasne zacinam tedy setrit na Marfusku… :-) ale stejne dekuji za info moc pomohlo…

        0 0
        • kovar  

          no moment, pokud primo presednes na pruzinovou MArcoki, tak to bude takove fadni a prijdes o nadseni z prechodu z RST → MArcoki, a to stoji za to. Rozmysli si to , a porid aspon na jednu sezonu RST. Pak teprve ocenis olejove tlumeni a citlivost u vidlice :-).

          0 0
          • Vymi  

            mam ted RST GILA T4 a uz vim jake to je neni spatna ale je to opravdu hrubej zaklad… ale uvidim… o pocity me moc nejde spis mi jde hlavne o to abych ve 30 nebyl mrzak asi mi vsichni rozumite… :-) presto dekuji za navrh…

            0 0
            • kovar  

              aha, takze ty uz mas RST, tak to jo, rozdil mezi Zeta a Gila neni zas tak veliky, takze o nadseni z prechodu na tlumici vidlu (nejmenovanou­)neprijdes:-)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.