• M@rtin

Poraďte mi prosím kdo jste z Bratislavy a z okolí kde je v Bratislavě dobrá cykloprodejna s velomateriálem od Campagnola. Spěchá to – chce to po mně šéf :)

0 0
    • lubos  

Zanzo Bike na Marianske. Ted tam maji docela slusny vyber vcetne karbonovej prehazovacky.

0 0
      • M@rtin  

Dík

0 0
      • djano  

lubos : Inak Zanzo je dost predrazene (ale ani Sirer v Beroune nie je najlacnejsi…).

0 0
        • lubos  

Ja viem, niekedy az neskutocne, naviac rady a informacii sa od nich clovek nikdy nedoca. Ale vyber Campagnolo tam maju teraz slusny, asi doviezli nedavno.

0 0
    • djano  

Dost lacnejsi je Roller na Patronke. Ma uzsi sortiment, ale daju sa tam kupit za dobru cenu veci na cestak (neberie to cez x skladov, ale vozi rovno z Talianska). Videl som tam skladaci plast za 500,– co stal inde okolo 900,–. Ma aj Campu.

0 0
      • lubos  

Na Patronke alebo pod nou pri kurtoch oproti zoo ? Len asi vela veci na predajni mat nebude. Este som tam nebol ale.

0 0
        • djano  

Nad kurtami za krizovatkou (vedla predajne Jednota v panelaku). Okrem Shimano veci ma asi vsetko lacnejsie – to co on dovaza. Myslim ze sa to vola Falange podla bikov co sklada, inac je hlavne na cestaky. Nie je to velke, ale niekedy tam ma zaujimave veci.

0 0
          • kuko  

bicykle FALANGE este existuju? ja si pametam ze mi nasi kupili v roku 1994 MIGNOLU za nejakych 6200 a bicykel to bol vynikajuci za tu cenu, najazdil som na nom takych 15 000 urcite, podla mna bol kvalitou urcite na vacsej urovni, ako bicykle dneskajsie za taku cenu

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.