Prumer predstavce (starej typ do vidlice)

8 nepřečtených
  • MartynB

Na tom starym kole, co jsem daval dohromady je starej typ predstavce do vidle s prumere 28,6 mm. Kdekoliv jsem se na tenhle rozmer ptal, tak prodavaci kroutej hlavou – nezname…atd. Setkali jste se nekdo s tim? Da se sehnat, nebo je to uz do muzea…Pripadne jak vyresit vymenu…Kdysi jsem u nekoho videl takovou duralovou vlozku…myslim.

0 0
    • Pá-dlista1  

Resil bych to tou vlozkou. Docela dobre by tam mohl pasovat sloupek 1 1/8". Zbytek po zkraceni bych rozrizl a vlozil.

Sice to neni nic cemu bych zrovna dvakrat veril, ale uz jsem jezdil asi i horsi kombinace a drzelo to.

0 0
      • MartynB  

No spis jsem chtel prave menit ten predstavec nez pevnou stoletou vidli…:-) Ta duralova(prijde mi lepsi nez tam cpat zase ocel) vlozka co jsem videl byla nahore u sroubu hlavy vcelku a az po cca 3 cm se delila/byla rozriznuta na 2 pulky…

0 0
        • vlk  

Tu vložku ještě mám doma.Také jsem to tak kdysi měl.Pokud jsi z Olomouce tak bych ti ji klidně mohl prodat.

0 0
          • MartynB  

Olomouc, cast Praha 9 :-) Zkusim jeste nejake shopy… Me ten prumer dost prekvapuje, ze se to neda vubec sehnat…To byla asi nejaka prechodna vychytavka, co?

0 0
            • TinkTink  

Jo…tomu se rikalo Super Oversize…no…vy­padalo to pekne no :)…treba se to zas nekdy vrati :)

0 0
            • MARIN  

Mozna se mi bude jeden valet nekde ve sklepe. Vim ze mel v sobe diru na vedeni lanka predni brzdy. Pocitam ze sehnat nekde novy bude velikansky problem. Tenhle rozmer moc firem nedelalo a ty co delali tak opravdu jen chvili.

0 0
              • MartynB  

Dikes, ale ja bych prave radeji presel na novejsi typ(chtel bych kratsi) plus ta vlozka…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.