• Jakub924

Ahoj

Zvažuji koupi nového kola. Volba padla na RB crr290 v provedení Race (s vidlici axon, shimano XT 1×11) poskládané v konfigurátoru cca za 43tis. Prvně jsem zvažoval koupit jen rám a kolo si postavit. Při zjištění ceny to v mém případě vyjde stejně nebo i dráž.

Druhou variantou je kolo Rockrider xc 900 2019 29'' za 39tis. https://www.decathlon.cz/…8405440.html?… Kolo je slušně vybavené za dobrou cenu. Co mi na kole moc nesedí jsou brzdy avid a střed pressfit.

Ma někdo s tímto typem kola zkušenosti. V prodeji je 29" krátce. Nebo vsadit na jistotu a koupit RB které bude o něco těžší?

Mám 187cm 97kg. Na kole si vyjedu 3× do týdne. Díky za postřehy a rady.

0 0
    • palo7  

Jestli ti nevadí supermarket kolo, tak je lépe vybaveno. Do 43tis. můžeš s přehledem vyměnit i brzdy za SLX

0 0
    • kuklic  

Mám zkušenosti jen s RB (mám CRR 290 2018 RACE 2×11 plus něco z XT). Jsem spokojenej, výběr barev, velikostí, možnost měnit komponenty, dobrá cena/výbava. Rám RB je prý vhodný pro těžší lidi (já mám cca 102 kg).

0 0
    • Tydlii  

Z hlediska výbavy mi teda ten rockrider přijde o parník lepší. Kolik to RB váží v tvy konfiguraci? U rockrideru píšou 10,7kg v XL. Karbon, GX Eagle, Reba, Crossmaxy… Co víc si přát za 40 tis.?

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • plysovykozisek  

Decathlon Rockrider dokud je ještě dostupný.

0 0
    • fyluta  

Rockrider … velice lehké kolo. Mám L a váží 10,9kg s pedály.

Shrnu do věty. Pevné osy na obou kolech, rám v M 1kg , záruka 5 let, sram GX 10–50 ,reba, crossmax MAVIC , nikdo ti kolo neukradne :D

jede fakt dobře, těším se na kolo každý den.

0 0
    • Markony  

No hlavně aby ho měli skladem v decathlon.pak můžeš uvažovat o koupi .

0 0
    • fyluta  

pro kolo se musí po vlastní ose… a kdo ví, jestli ještě budou.. třeba rok starý XC500 hliník už nemaj taky…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.