Problem s klikama Race Face Evolve X-Type

16 nepřečtených
  • VencaV1

Tak se mi asi po 3000 km jaksi prestalo tocit lozisko v ose X-type, kdyz jsem ho zkousel vytlouct, tak se mi podarilo i znicit umelohmotny tesneni, ktere je v misce. Takze by me zajimalo jestli jdou k temto klikam misky s lozisky i od jinych vyrobcu nejlepe asi od Shimana? Tady: www.raceface.com/…xtype-bb.htm pisou ze misky x-type jdou pouzit i s klikama Shimano, tak by to mohlo jit i opacne. Nebo jestli treba zlata DH/FR osa X-type vydrzi vic? Navic jsem ovsem trochu pretah retez, takze prostredni prevodnik uz neni co byval, tudiz premyslim rovnou i o jinych klikach (Ovsem krome RF se mi libi uz jen snad XTR, ktere jsou ponekud drazzsi). Co by jste delali v takoveto zapeklite situaci?

0 0
    • VencaV1  

A nevite nekdo, kde pripadne sehnat tu zlatou osu X-Type? Tahle www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… neni momentalne k dispozici.

0 0
    • VencaV1  

A pokud jde o prevodnik, je neco lepsiho nez toto? www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

0 0
    • vrazdit  

mel sem stejny problem asi pred 2 mesicama, nejdriv jsem objednal ten zlaty stred na trinnity, ale maji ho tam jenom pro okrasu a nedodaji ho…nakonec jsem narychlo koupil u nas v kamennem obchode shimanacke misky a pasuje to tam v pohode…taky me to covece odeslo asi po tech 3 kkm

ty kliky jsou jinak dobre, asi bych nekupoval nove..

0 0
      • VencaV1  

No me se ty kliky moc nepozdavaj. Mam dojem jako by klika s prevodnikama pri dotazeni dosedala na to lozisko, protoze jak je tam takova ta cervena podlozka tak ji mam celou odrenou. Lozisko se mi podarilo rozhejbat, i kdyz pak trochu zadrhavalo, ale kdyz jsem to dotah tak se zase zaseklo. Navic se mi ta prava miska povolovala a pak v tom pekne praskalo. Takze tomu uz moc neverim a obavam se ze az koupim novy stred, tak se to bude opakovat. Proto taky premejslim, ze bych koupil neco jinyho.

0 0
        • Daf  

Rozebrat… Vyklepnot lozisko, odkrytovat , vycistit, naplnit vazelinou, prostor kde je lozisko taky napatlat vazelinou. Pak s tim nejsou problemi. Ja takhle uspesne tuningoval FSA :)

0 0
          • VencaV1  

Kdyz me se to lozisko vyklepnout nepodarilo a navic je tam takova krytka z umely hmoty ktera praska, takze jsem to akorat jeste vic zmrsil. :(

0 0
    • Jogador  

Po 3 tisících kilometrech mi začalo v ložiskách rupat, křupat a vždycky v poloze, když jsme zabíral pravou klikou. Ale pak to přestalo a ted to je zas v pohodě…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.