Vymena vidlice u MTB, ale nova je delsi !

22 nepřečtených
  • agentw4c

Dobry vecer, zakoupil jsem dneska vidlice SR Suntour Axon-E ( jeste se pochvalim nvou za 85 Eur ) a zapocal jsem vymenu za starou Suntour vidlici, ale kdyz uz jsem chtel novou vidlici nasadit, zjistil jsem ,ze vrchni trubka u nove je o 5 cm delsi, ted se ptam jak to mam vyresit anebo co je vhodnejsi

1. zkratit novou na stejnou delku , kdyz ano jak je to nejlepsi zkratit ( myslim postup )
    2. nic nerezat a doplnit 5 cm krouzky, vzprimenejsi jizda na MTB by to nemel byt problem

diky

0 0
    • TheIF  

5 cm kroužku můžeš dát i nad ní, ale vypadá to strašně

0 0
      • jaski  

a pockej az hodi tlamu a poleti na predstavec nebo trhne retez a 5 cm trubka s krouzkama skonci v hrudniku…

0 0
        • TheIF  

Takové kdyby neberu, ale já bych do toho nešel kvůli designu

0 0
          • jaski  

to taky no. bral bych treba kousicek jako rezervu kdybych nahodou treba menil ram ale 5 cm to je uz dost.

0 0
    • jaski  

nevim jestli to myslis vazne nebo to je jenom takovej malej pokus o joke ;-)

0 0
    • pop  

Zkrátit pilkou na železo. Můžeš ponechat rezervu třeba 1 cm, kdyby si měnil rám nebo představec – doplníš kroužky buď pod nebo nad představec

0 0
    • agentw4c  

Diky za rady, tak ja to v praci riznu, doma pilkou bych to asi moc rovne neriznul a dale ja myslel, ze tahle vidlice neni spatna v cenovy relaci okolo 3000 Kc, kterou jsem mel k dispozici a ja ji koupil za 85 Euronu. Dik

Jeste jakou jinou vidlici by jste koupili ?

0 0
    • agentw4c  

jeste jedna vec, uz ted tam mam 1,5 cm krouzku nemel bych teda tu vidlici riznout trochu vic nez 5 cm, treba 5,5 cm a na krouzky nechat jen 1 cm to by melo stacit, ne ?

0 0
      • jaski  

tam de o to jak ti vyhovuje vyska predstavce a posed atd. zkus historii :-)

0 0
      • Otelo  

nemusi to byt zrezane presne, horna hrana krku sa o nic neopiera, srubka taha za jezka. podstatne je aby si po zalozeni podloziek na pohodlny posed a predstavca mal nejake 2 mm nad hranou krku pod ciapockou prazdno pre utiahnutie jezkom.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.