• Brzda

Jak predelat kolo se 7 pastorkama na 8 pastoruku??

0 0
    • Lone1  

??? Ještě jsem neviděl kolo ani s dvěma pastorkama,na co by jich tam měl 7?

0 0
    • jonti  

Novy naboj, alebo aspon volnobezku, no ta stoji viac ako naboj :(, kazetu, radenie. A ked nova kazeta, tak aj retaz. To by malo stacit, hoci mi pride nezmysel nieco ako 7 kolo upgradovat na 8, stoji to zbytocne vela penazi.

0 0
      • mosquito  

presne tak .. ja si delal sice srandu, ale nevidim extra duvod prechod ze 7 na 8 .. podle me je lepsi pockat a prejit na jine kolo pac rozumny 21ky (ktery by stalo upgradovat) se delaly tak do roku 97–98

0 0
        • Brzda  

ono se totiz uz blbe shani nahradni dily na takove kolo, treba uz sem nikde nevidel razeni se 7 stupni obtiznosti, vsude je uz jenom 8.

0 0
          • vlk  

Však ono se dá bez problému použít i to řazení na 8sp.Dorazem na přehazce si omezíš, že budeš i u řazení používat pouze 7 poloh.Sem tak asi rok jezdil a bez problému.

0 0
      • Pebe  

to je blbost, 7sp kazeta je stejně dlouhá jako 8sp kazeta, takže stačí vyměnit kazetu a řazení.

0 0
        • mar_tin1  

nene. pravdu ma jonti. 8sp kazeta je stejne siroka jak 9sp. akorat pastorky maji roztec jak na 7sp.

0 0
        • vlk  

to si pleteš 8sp a 9sp kazety jsou stejně široké.

0 0
          • Pebe  

mno jo, sypu si popel na hlavu, spletl jsem, pardon

0 0
    • Hroch obojzhivelnyj  

Snadno. Sundas z 9 kove kazety jedno kolecko a pak se to vejde na 7kovej orech. Samozrejme 9kovy razeni a retez, prehozka zustava. Tvrdi Sheldon Brown nekde na www.sheldobrown.com Ale taky je to tak trochu zoufaly reseni, ze?

0 0
    • hydrant  

když jsem to před lety na nábě SHI 105 prováděl, musel jsem vyměnit ořech a dát delší osu. Osa nebyla, tak jsem koupil bikovou a zkrátil. To zadní kolo stojí už jen ve sklepě, ale pojízdný je dodnes. Jo a taky šaltr a řadící páky…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.