• Corbett

Protože je sezóna v plném proudu, tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo jezdí na kole výše uvedené značky s tímto systémem zadního pružení PELL’S Medium Tail. Pokud ano, pocity, zkušenosti, dojmy. Je mi jasné, že na pells se tu spíš plive a nadává, ale rozhodně jim nelze upřít snahu. Myslím, že mají dobré vyhlídky do budoucnosti. www.pells.cz/default.asp?…

0 0
    • Tleskač  

Jaká bude životnost zadní stavby…?

0 0
      • Corbett  

Já to kolo ve skutečnosti ani neviděl ani neuvažuji že bych ho koupil, pouze mě to zajímá. Je to možná tím, že jsem jeden z mála, který Pellsu docela fandí.

0 0
    • sportovni_biker  

Já bych se toho nebál…

0 0
    • rock  

Tady na to téma byla debata a dokonce i nějaké jízdní zkušenosti

www.bike-forum.cz/…1/forum.html#…

moc lidí s tím asi nejezdí, taky by mne docela zajímalo, jestli ví někdo něco dalšího …

0 0
      • Corbett  

Ach to desatero. Bral jsem to jako novou záležitost pro 2006. Nic méně by se mohl od loňska rozšířit počet uživatelů tohoto kola, tak mě zajímaly názory.

0 0
    • Páník  

nejaky testik byl tusim v lonskym Velu

0 0
      • poiko  

hmm, ve Velu dopadnou všechny kola víceméně dobře

0 0
        • wbiker  

Dost těžko bys mohl říct, že jakékoliv kolo nad třicet tisíc (obvyklá cenová relace kol v testu) je vyloženě špatný.

0 0
          • Bulda  

jeden borec na tom odjel bikechallenge, prej tak 2–3cm „chodu“ a prej dobrý, bez problémů, docela mě zarazilo, že na tom měl dokonce takový objímky s čepama a v-braky, při brzdeni prej nic nepozoruje

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.