• rarášek1

    Pro ty co se k nám chystají na závody:

    • trať je suchá a od dnešního dne vyznačená, všude je mlíko.

    Jedině průjezd vesnicí je zatím podle šipek. Letos se konečně pojede letonický brdek tak jak se má jezdit, tak se těšte. A abych nezapoměl – počasí je objednané ;-)

    0 0
    • Polka  

      Jee, to mam kousek, mozna bych dojel. V kolik hodin je start? Na webu www.brdky.wz.cz jsem se to jaksi nedozvedel :-(

      0 0
    • rock  

      Právě jsem se vrátil z hájku … dal jsem si to 5× (což při závodě stejně potřebovat nebudu, předpokládám, že mi bude naloženo kolo) a při posledním sjezdu mezírkou už se mi docela hezky klepaly kolena … a propos nějaký dobrodruh tam parkoval přímo pod zídkou; vůbec netuší, v jakém ohrožení byl lak jeho krásného Focusu :-) …

      0 0
    • Santus  

      Zdar, jeste jednou dik za krasnej zavod, trasa ze mi moc libila, povzbuzujici lidi byli perfektni, zabezpeceni poradatelu na trati bylo vyborne. Sice jsem po patecni projizce trasy trochu zapochyboval jestli to zvladnu, ale pri zavode se vzdycky jeste najdou volny kapacity, navic nas tam provedli ochotne mistni jezdci a tys nam k tomu tam dal peknej vyklad, tak to by bylo uz blbi neprijet:-) Je jen skoda ze neprijelo vic normalnich lidi do kategorie Elite, s tema nabusenyma „zizalama“ se tezko zavodi, trochu jsem litoval kamosa, kteryho jsem do toho uvrtal, u nas v kategorii „staroby“ to uz bylo celkem vyrovnany. Pristi rok to sem dej zase, protoze pokud budu mit dost sil a cas, tak urcite prijedu. p.s.skoda jen toho deste nakonec, navic jsme v nem jeli dom a to jsem jeste mel pred Slavkovem defekt,ale dojeli jsem v poradku.

      0 0
      • Polka  

        Nelze nez souhlasit. Pekna trat, supr fanousci. Skoda toho deste, kdyby byl start o 2 hodky driv, jak nekdo taky rikal, tak by to vyslo paradne. Na ralphech to pak u me bylo jak na ledu a nebyla nouze o pady :-) Uz se tesim na fotky z Hajku.

        0 0
    • rock  

      Výsledky

      www.letonice.cz/brdky.htm

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse