je mozny dat shimano prehazku na kolo s campou

8 nepřečtených
  • black-hole

Nevite nekdo jestli je mozny vymenit na kole bez dalsich uprav prehazovacku Campa Veloce za Shimano 105? O vikendu jsem kampu zdemoloval a kdyz koukam na ty ceny tak uvazuju o shimanu.

0 0
    • Vrci  

ne.

Musíš použít něco takového: jtekengineerin­g.com/shiftma­te.htm

tady máš i teoretické pojednání a další možné řešení: www.hearingoffice.com/…n_screen.pdf

0 0
      • Bobo  

Tohle opravdu funguje? Nikdy jsem si nemyslel, že by to mohlo být tak jednoduchý. Už dlouho přemýšlím nad tím, jak by se daly zkombinovat Erga se Shimanem a pokud by tohle triviální řešení bylo funkční, vytrhlo by mi to trn z paty (nechce se mi měnit ořech na zapletených kolech, vyhazovat skoro fungl šaltr a ne moc ojetou kazetu – všechno Shimano).

0 0
    • zubatec  

Teď o dovolené jsem potkal chlápka s campa pákama (ergopower) a Ultegra (starší) přehazkou. Říkal, že když se použije campa kazeta a campa páky že se to nehádá.

0 0
      • maxtor  

No jo, ale to mluvíš asi o devítce, že?? Nejsem si jistý, jestli to samé platí i pro desetikvalt.

0 0
        • zubatec  

Jo, asi jo. Tak detailně jsem to nezkoumal. Ale ani black hole to blíž nespecifikuje…

0 0
          • maxtor  

Každopádně mi připadá zbytečné si takhle komplikovat život a kombinovat Shimano a Campu. Black-holovi bych radil koupit Veloce, když jezdí na Campě, ať má jistotu. Veloce stojí kolem 1650 Kč, stopětka kolem 1250. Ty 400 mi jako velký rozdíl nepřipadají.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.