• St1c  

ta marzoska na tom vyzera jak vidle ZOOM na dema bajkoch:D

0 0
    • mechanik  

Za ty prachy bych to bral…Pěkný a funkčně vybavený bike :-)

0 0
    • Dag  

Za ty prachy a s takovym vybavenim neni co resit. Nebal bych se toho

0 0
    • Jane  

No já Forever moc nemusím. Bych raději brala Ravo Racing XC s Blackem za 19990 Kč: cykloshop.cz/ni­kita2/karta.php3?ID=5261 nebo bych si připlatila na Meridu Lite za 27990 Kč cykloshop.cz/ni­kita2/karta.php3?ID=4619 Sice bez kotoučů, ale aspoň to má rám, na kterým jsou postaveny o dost dražší kola. Ten rám se normálka prodává za 8 litrů, co je zač ta Reba nevím, z vidlic mě zajímá pouze Sid, takže tak…

0 0
      • kurýr na bajku  

njn, REBA, to bude velká neznámá ,–)

0 0
      • kurýr na bajku  

Teď koukám na tu Meridu a chtěl sem napsat, že je to jediná designově vyvedená Merida a jak tak koukám na ty barvičky, jaxou seřazený na pruhu spodní a horní rámový trubky, tak mne upoutalo logo Apache, které je vpravo na stránce, kde sou ty barvy úplně stejně. Jaxi to mám vysvětlit ?

0 0
      • Hnoj  

„zajímá mě pouze SID“

Musím říct, že tahle věta mě děsí, ale koneckonců, proč si kupovat vidlici, která bude fungovat, že?

0 0
        • Jane  

No na moje ježdění je SID skvělou volbou – 80 mm zdvihu, lockout, systém vzduch-olej a k tomu 1400 gramů – co si mám přát víc v ceně do 15 tis. korun?

0 0
      • -Alan-  

Jo, taky bych se přimlouval za Racing XC od Rava. Ale i ten Forever vypadá schopně, kdybych ho měl, tak jsem na tom líp než co jezdím teď.

0 0
        • oskus  

a co ta vidlice? Marzocchi Gran Fondo 1L0 kde bych o ní něco našel

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.