• Tiberiuss

Zdar. Mám takovej problém…A doufám že mi tady v tom někdo poradí. Mám už asi 4 roky rám dovezenej z Rakouska. Je docela v pohodě, úplně mi vyhovuje, ale bohužel nemá navářky na kotouč! Chtěl bych si koupit hydrauliky, ale neni na co. :( šly by tam nějak navařit? Máte s tim někdo zkušenosti? Dík za pomoc

0 0
    • Vilém  

Navarit to jde,zalezi na patkach.U Al ramu bych to ale nedelal.Pokud je to CrMo tak to neni vubec problem.Pro tyto pripady se delaji adaptery pro montaz kotouce na ram bez navarky.Dela to Point,Woodman a taky v cykloprofi maji jeden v nabidce.Adaptery ale vypadaji hnusne,radsi bych dal kotouc jen dopredu.

0 0
    • kubad  

Upravit jde všechno :-) Když ti úplně vyhovuje, naco chceš měnit brzdy? To je hodně ujetý nápad

0 0
    • filipes  

Prej to jde v pohode, kdyz se vykasles na lak tak je to i dost levny. Vyresil jsem to tak, ze jsech chvili vozil kotouc + v a pak si koupil novy ram – ramy co nemaj navarky jsou bud zastaraly nebo specialne urceny pro ultra nizkou vahu (a drzel bych se urceni).

0 0
    • wroum  

sou akce do kterejch bych se nepoustel. a tohle je jedna z nich.

0 0
    • kubad  

Ještě nám řekni o úpravu jakého rámu se vlastnš jedná – když ti tak moc vyhovuje.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse