Reklamácia prasknutej pružiny vo vidlici Skareb

17 nepřečtených
  • jonti

Myslíte, že mi uznajú reklamáciu prasknutej pozitívnej pružiny v Skarebe. Nerobil som s ňou nič mimoriadne, len od nejakého času je zrazu veľmi mäkká, aj pri max nafúkaní ju dám svojou váhou na doraz, a má asi 1 cm màtveho chodu, bez ohľadu na tlak. Taktiež rozmýšlam, či sa to vôbec oplatí reklamovať a riskovať mesiac bez vidlice, koľko asi môže stáť tá pružina?

Anketa: Aj vám sa zdajú Manitou vidlice nejaké divné?

Ano
    3x
    21%
    Nie
    11x
    79%
    0 0
    • TinkTink  

Nezdaji, 600Kc a zkus to :)…obcas tam ty pruziny prasknou…to neni nic neobvyklyho… :)

0 0
    • goofy  

Ehm… Si porad rikam, jak nekdo muze omylem hlasovat. Prave se mi to stalo :o)

0 0
      •  

a jak se ti to stalo? :-)

0 0
        • goofy  

Jednoho chladneho vecera si tak prijdu k pocitaci … No a pak jsem zjistil, jaky ze jsem debil :-)

0 0
    •  

ja bych jen chtel rict, ze jsem nehlasoval omylem :-)

0 0
    • MARIN  

Uz jsi zjistilkolik stoji ta pruzina do Skareba?

Zrovna jsem zjistil ze mi rupla taky :(

0 0
      • jaski  

zda se mi to nebo se posledni dobou nejak serou porad skareby? jeste ze uz ho nemam.

0 0
        • MARIN  

no mozna je to tim kolik jich lidi jezdi. Jinak prasklou pruzinu nepovazuju za zadny velky nestesti teda az na tu udajnou cenu 600,– za origos (nasel jsem v nejakem starsim prispevku)

0 0
          • jaski  

nechal bych si ji udelat. das za to 1/3 nez za novou a jeste k tomu si mues udelat delsi a narezat ji a kdyz praskne tak das jinou :-)

0 0
          • Pá-dlista1  

A prijde ti to normalni? Jeste bych pochopil kdyz si po nekolika letech sedne, ale prasknout? Jezdim vyhradne pruzinove vidlice (ovsem jine znacky) a jeste se mi nic podobneho nestalo.

0 0
            • MARIN  

Tak uplne normalni to neni. Ale mam na ni kolem 20 000km a posledni dobou ji rozhodne nesetrim a sem tam ji taky trochu prefouknu tak se ani moc nedivim. Proste se asi podvedome snazim abych si poridil neco jako Rebu nebo Black ale kvuli praskle pruzine to zatim nechci uspechat :)

0 0
            • jonti  

Mne pre zmenu praskla negativka v Dukovi. A v skarebovi nie.

0 0
      • jonti  

Nakoniec som zistil, po rozobrati vidlice, ze ziadna pruzina nie je prasknuta. Podla navodu som ju zmontoval, priblizne dolial olej a funguje. Hoci divne. Asi ju dakedy na jesen dam do servisu a predam.

0 0
    • raceman  

skareby sou na nic :-)

0 0
      • MARIN  

No me se teda ten muj zda lepsi jak kde jakej Pilot :)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.