• TheIF

Chci je prodat, ale nějak nemůžu zjistit za kolik se prodávají :-( Nemáte někdo link na nějaký shop ?

0 0
    • cabbage  

porovnej s podobnejma například od pellsu.. Ale hlavně je sundej!:)

0 0
    • vojta  

Typnul bych si, ze jsou to tyto eshop.bikezone­.cz/index.php?swit­ch=detail&id=1312&k­at=666&trideni=ID_KAT&po­cet=10 jen s jinym napisem …

0 0
      • TheIF  

nee ty vypají uplně jinak

0 0
        • raceman  

kurec ty rohy vypadaj fajně, kdybys neměl kupce tak bych je asi vzal. škoda že máš kupce :-(

0 0
          • TinkTink  

Mam je taky…jsou pekne tlusty a dobre sedi :)…a suprove na ne navazujou ODI gripy :o))

0 0
            • raceman  

nevíš,kde se daj sehnat? jo a sou zahnutý směrem ke středu řídítek nebo jsou rovný?

0 0
              • TinkTink  

Davaj se na Canyon a kde sehnat je tim padem na stesti :)

Zahnuti nevim…muzu se podivat.

0 0
                • raceman  

zkus se kouknout prosim

0 0
                  • TheIF  

Jsou zahnuté dovnitř – delka rohu/vodorovně/ (bez té objímky na řidítka) 70 mm Zahnutí dovnitř dělá asi o 10–12 mm /začátek – konec rohu/

0 0
                  • TinkTink  

Takhle :)

0 0
            • vojta  

Kde ty jsi k nim prisel ? Nebo uz nejsem jediny Canyonista na zlinsku ?

0 0
              • TinkTink  

Rozkouskoval jsem jednoho Canyona do sroubecku a rozprodal ho jako maso na mleti :) Ale klidne je prodam…si koupim klidne nejaky jiny…mne je to uz fuk… :)

0 0
                • vojta  

… chudak bejk … :( Jaky ti padl za obet, rezniku ?

0 0
                • vojta  

Pokud se jich chces zbavit, tak bych je vzal. Nedavno jsem jeden soucasny ponekud prihnul, tak budu alespon mit duvod k jejich vyhodzeni. Pro kritiky rohu na vlastovkach – je to sice hnusny, ale zvyk je sv..a :)

0 0
                  • Lance  

na to seru, ted mam tyden vlastovky a prvni co sem tam dal byly rohy, a kazdy komu to vadi nebo se to nelibi, tak at mi sunda tretry a lize nohy

0 0
                  • TinkTink  

V pohode…mne je to jedno :)

Jo a byl to Nerve ES9 :)

0 0
                    • MlokCZ  

Chudáček, zrovna takový pěkný model. Tos mi ho radši měl věnovat :-)

0 0
                    • TheIF  

Vrahu a já si říkal proč jsou ty drahé modely tak rychle vyprodaný, ono u těhle vyšších modelu se vyplatí (aspoň unás) to rozprodat na součastky a ještě na tom vydělat. Na mém ES 6 to dělalo cca 15 000 kč (nepočítal jsem do toho tak předraženou cenu rámu jak se prodává samostatně) oproti vlastní stavbě.

0 0
                    • vojta  

Moje babicka rikavala … jedno je leda tak kolecko u tragaca … (tragac=trakar pozn.prekl.) :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.