• wlk

Tak si tak brouzdám netem a co nenajdu…Rámy rock machine za zajímavý ceny-cps v černé za 2800 a tak, no ale fota rámů mě opravdu dostala, posuďte sami, pokud si takhle prodávající představují rám s karbonovou zadní stavbou za 9 tis, tak bych nechtěl zažít ten adrenaliln, co by mi došlo pošotou domů :-D www.eobchodnidum.cz/…bon-red.html

0 0
    • Biker jak Pes  

Oj, to je teda hukot. Vidím, že se to dneska rozjíží. Nejdřív ČSC a teď tohle… ;))

0 0
      • wlk  

párty jako čert, je tam toho víc, pánové ví, co prodávají :-)

0 0
        • TheIF  

Tento rám jezdí a testují závodníci teamu ROCK MACHINE – CYKLOMAX

Chudáci na trekingu jim to asi na závodech moc nepojede

0 0
    • Bulda  

pozor, je tam tohle: s Carnon zadní stavbou!! sice nevim, co to je ten CARNON, ale bude to asi fakt pecka :))

0 0
    • dieegoo  

Celkově je to nějaké pochybné ne? Rám Adrenaline 6000 za 4590, Adrenaline 3000 za 3990…

0 0
    • Toams  

www.eobchodnidum.cz/…000-red.html

cena je vratane tlmica:-)))

0 0
    • vlk  

Jsou úplně mimo, od nich bych si raději nic neobjednával.

0 0
    • ecyklo  

www.obchodnidum.cz

Strašně se vám všem moc omlouvame za náš neprofesionalismus.

Včera se importovalo nové zboží a spatně se napárovalo SKU produktu a obrázku. Viná padá samozřejmě na naši hlavu, okamžitě děláme nápravu a ještě jednou se vám vše moc omlouváme.

0 0
      • wlk  

jsme jenom lidi, já se docela pěkně pobavil, ale myslím, že normální člověk by si toho ani něvšiml, jenom my banda úchyláků do bajku ;-)

0 0
        • ecyklo  

Děkujeme za pochopení, věřím, že jste se pobavil, ale já nikoli. Když jsem tu hrůzu viděl tak mě málem bylo po mě.

Pokud byste našel další nedostatky, či u něčeho se Vám zdají ceny příliš vysoké nebo Vaše náměty na vylepšení budem jenom rádi když nás kontaktujete, děkujeme.

S přátelským pozdravem eCyklo

0 0
          • Komi  

Co se týče snížení cen, myslím, žebychom se tady určitě dohodli :-)

0 0
    • pepino  

Co je na tom divnýho? :-) www.interhome-apartmany.cz/…n/apartmany/

0 0
    • vlk  

A už změnili i ceny. :o(

0 0
    • Twister  

Tak do tohohle bych šel! Na zimáka stačí ne? A to už je ta správná cena? :) www.eobchodnidum.cz/…lackred.html

0 0
    • wlk  

Rock Machine 06 – RM 06 Thunder Disc silv/black/red Horská kola Author, modelová řada 2005, INFINITY SERIES – má rámy od italského výrobce slitin značky COLUMBUS. foto je pouze ilustrativní – barevně neodpovídá skutečnosti

myslím, že neodpovídá skutečnosti víc věcí, RM s rámem Author :-)))))

0 0
      • ecyklo  

Nyní už by mělo být vše opraveno/upraveno, ale přesto pokud najdete nesrovnalosti kontaktujte nás, budem jenom rádi, že máme odbornou zpětnou vazbu. Jako omluvu za vznikle problémy jsme snížili ceny kol Author 2006 o 10–20% a Specialized o 20%, další akce chystáme.

S pozdravem eCyklo

0 0
    • Vojtas  

taky jedna takova chybicka :) www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…

0 0
      • Vejdel  

za 600 bych to bral, doufam ze to ilustracni foto je tomu aspon trochu podobny :-))

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.