• Alex

Idem nakupit nove retaze, na 9 kolo, kazeta XT, SRAM PC 59 mi vydrzal cca 800 km, Connex 904 cca 600 km, zda sa mi to dost malo, aky retaz vydrzi najviac?

Anketa: Najlepsi retaz je:

5x
    56%
    3x
    33%
    1x
    11%
    0x
    0%
    0 0
    • MlokCZ  

C9, ovšem jiná otázka už je, jestli se vyplatí, když zase stojí víc.

0 0
        Výběr z produktů
        Kogel Servisní sada keramických ložisek Skladem > 2 ks

Výprodej -23% Kogel Servisní sada keramických ložisek

191 Kč -23% MOC 259 Kč

Funn Tron představec Ø-31.8 mm, černá Skladem 1 kus

Výprodej -6% Funn Tron představec Ø-31.8 mm, černá

1 859 Kč -6% MOC 1 979 Kč

Přejít do shopu (Komponenty)
      • Vrci  

C9, ale vyžaduje veškeré ozubení v dobrém stavu.

0 0
        • MlokCZ  

To máš pravdu, to jsem zapoměl zmínit. To už jsem taky viděl, že i po jednom Shimano řetězu, který se měnil včas si C9 už nesedne a musel se dát zase Shimano a C9 až na novou kazetu.

0 0
        • kubad  

To by mě zajímalo ce s tím řetězem děláš, mě drží řetěz cca 2000km mám přes 90kg a jezdím těžké převody. Používám Connex a měřím jejich měrkou.

0 0
          • Alex  

No to nevim, mam 67 kg, slapem lahke prevody…meral som ich sublerou = 132,8 mm. Asi to bude tym, ze som mazal prevodovim olejom, ktory dost lepi prach a ta brusna pasta ktora vznikla v capoch mi ich vydrela…

0 0
          • Vrci  

jezdim jen silnici, nejlehčí převod 39/25, vážim 85–90 kg, točim cca 85–95 ot/min (pokud nohy stačí), pravidelně (300–500 km) peru v petroleji v pračce tak aby petrolej zůstala po dvou protočeních řetězu čistá. Řetěz (c10) mi při výměně na 132,6 vydrží 5–6 tisíc.

0 0
            • raceman  

silnice je silnice :-), ja sem měl kmo z-46 a po cca 1200 km sem měnil při 132,8 a teď mám hg-73, tak sem zvědávý. mám 68 kg, točím převážně těžké převody a poměr silnice/terén je 50/50.

0 0
        • delfyn  

já jsem s C-9 měl dobrý zkušenosti a když jsem tam dal deore HG 53 tak střílel, taky jsem na C9 byl pod 133mm

0 0
    • diri  

dnes som si zmeral mierkou retaz, pouzivam shimano hg73 a momentalne mam na nej najzdene 3500km a mierka sa prepadla do polovice … takze asi je najvyssi cas ju vymenit

0 0
      • P.L.  

Tak to vydržel dost. Já du dnes měnit taky HG 73 a vydržel tam 1300 km a měrka je už na třetím zubu. Dám tam HG 93.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.