• Andrea

Ahoj, neznate nekdo nejake statistiky, jak je to celosvetove, popripade v Evrope s pomerem vybaveni silnicek na Campe x Shimanu? Docela by me zajimal %podil na trhu obou znacek.

0 0
    • MlokCZ  

Neznám žádný přesný čísla, ale dovolím si odhad, že je to hodně vyrovnaný.

0 0
    • St1c  

v europe asi vyrovnane ale zacinam mat pocit ze na slovensku zohnat campu je tvrdy boj.

0 0
    • maxtor  

Shimano určitě vede. Stačí se podívat na celosvětové inzertní servery typu ebay a zistíte, že poměr Campy k Shimanu v prodávaných položkách je hodně ve prospěch Japončíků. V Americe je Campa celkem vzácná.

0 0
      • Vrci  

shimana se všichni zbavujou :-) ale máš pravdu v americe je campa proti shimanu asi relativně drahá a většina kol se prodává jako hotovky a ty jsou na shimanu.

0 0
    • Vrci  

zeptej se jich přímo, kolik kterých sad v posledních pár letech prodali

0 0
    • vt  

A co SRAM ? nezkousel nekdo ?

0 0
      • Jarda  

Ten se asi jeste neprodava

0 0
      • maxtor  

V Americe Sram celkem frčí – tam by to bylo asi hodně těsné. Jinde ale podle mě jasně vede Shimano. Jsem zvědavý, jak se Sram prosadí se svýni novými silničními sadami – hlavně v Americe.

0 0
      • Vrci  

na silnici asi jen Bjarne Riis (ředitel CSC) v prodeji ještě neni

0 0
    • Andrea  

Tak jsem si ze srandy spocitala pomer vybaveni staji Pro Tour pro tuto sezonu. Campagnolo vyhralo o prsa :-) Pomer 10:9.

0 0
    •  

Zdravíme Ječňáka!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.